کتاب بازیکن تیمی ایدهآل
معرفی کتاب بازیکن تیمی ایدهآل
درباره کتاب بازیکن تیمی ایدهآل
کتاب بازیکن تیمی ایدهآل نوشتهی پاتریک لِنچیُونی، بیان میکند که برای موفقیت- به خصوص در یک محیط کاری- فرد باید بازیکن تیمی باشد. رهبران مشاغل باید بتوانند بازیکنان تیمی را شناسایی و استخدام کنند تا بهترین مزیت ممکن را نسبت به رقبایشان داشته باشند و از تمام مزایای کار گروهی استفاده کنند. بازیکنان تیمی ایدهآل، سه فضیلت بنیادین دارند: آنها مشتاق، فروتن و باهوش هستند.
الگوی بازیکن تیمی ایدهآل، نه تنها برای استخدام افراد جدید، بلکه برای ارزیابی و توسعهی حرفهی کارمندان موجود نیز قابل استفاده است. واضح است که شناسایی و پاداش دادن به این سه فضیلت، راهی است برای تبدیل کار گروهی به ستون فقرات فرهنگ یک سازمان، این امر نه تنها برای کارمندان؛ بلکه برای فروشندگان، شرکا و مشتریان نیز، مفید است.
فرهنگ سازمانی بازتابی از ارزشهای سازمان، هم از نظر تئوری و هم از نظر عملی است. دائمی ساختن فرهنگ اصیل یک شرکت، در درجه اول با شناسایی، استخدام و حفظ کارمندانی حاصل میشود که از آن فرهنگ پشتیبانی و آن را تقویت میکنند،. بدون در اختیار داشتن ِافراد «مناسب»، اثر هرگونه سیاست یا زیرساخت به شدت به خطر میافتد.
ضوابط بازیکن تیمی ایدهآل، برای اولین بار در هنگام استخدام کارمندان جدید در یک سازمان میتواند اعمال شود. همچنین میتوانند هنگام ارزیابی و توسعه کارمندان فعلی مورد استفاده قرار گیرند.
خواندن کتابچه بازیکن تیمی ایدهآل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خواندن کتابهای حوزه موفقیت در زندگی و کسبوکار علاقه دارید و وقت کافی برای خواندن کتاب بازیکن تیمی ایده آل را ندارید، خواندن کتابچه ان را به شما پیشنهاد میکنیم.
انگار نکته کنکوری جمع کردن توی یه جزوه! خیلی حس بدی داره کتاب 200 صفحه ای رو توی 30 صفحه خلاصه بخونی. کتاب برای انس گرفتن با موضوعه. مثال ها و حکایت ها همه برای درک کامل قضیه لازم هستند.
تعداد صفحات واقعی کتاب همینه؟؟؟۲۱ صفحه؟ فصلهاش خیلی خیلی خلاصه بود و انگار خلاصه یه داستان بود لطفا اگر خلاصه کتاب هست این رو در توضیحات خرید کتابها بگین
من ترجمه انتشارات آریانا را خوندم... واقعا کتاب مفیدی است: چارچوب میدهد.