کتاب قصه گلهای قالی
معرفی کتاب قصه گلهای قالی
کتاب قصه گلهای قالی نوشته نادر ابراهیمی نویسنده مشهور است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. تصویرسازی و روایت کتاب قصه گلهای قالی با هنر ایرانی همراه شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب قصه گلهای قالی
کتاب در جنوب ایران میگذرد و حال و احوال مردان ماهیگیر است. کتاب قصه گلهای قالی با دختربچه و پسربچه ای همراه میشود که پدرشان به دریا می رود و مادرشان در این زمان قالی میبافد و برایشان قصه نقشهای قالی را میگوید.
خواندن کتاب قصه گلهای قالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
دلنشین بود. با خوندنش یاد کودکیم افتادم که چقدر با نقش و نگارای فرشمون خیال پردازی میکردم.
داستانش به ادم حس خیلی خوبی میده و اصالت رو با خلاقیت بیان کرده و خصوصا تصویرسازیا این حس رو تشدید میکنن . من ک خیلی دوس داشتم. (:
به نظرم این کتاب بسیار خیال انگیز،زیبا و خوب بود و تخیل را در کودکان تقویت می کند ، و با قسمتی از تمدن که همان فرش است آشنا می کند ،مناسب برای گروه سنی ب می باشد
کتاب بسیار خوبی بود. فضای رویایی و رنگارنگ کتاب پر از حال خوب هست برای بچه ها و بزرگترها. دخترک ۷ ساله من بسبار دوست داشت.
کودکانه رویایی من رو برد به دوران کودکی ام
خیلی خیلی قشنگ بود. 👌
خیلی خیلی زیبا بود
بدیع و روان...
خیلی قشنگ بود مناسب بچه ها
خیلی زیبا بود . در قالب یک داستان ساده ، به کودکان آموزش میده که میتونن با خلاقیت خودشون زندگی رو رنگین تر و لذت بخش تر کنن