معرفی و دانلود کتاب زرد نخودی سبز کشمشی pdf + خلاصه رایگان

نمایش نامه‌ی کودک امروز

۴.۱ امتیاز(از ۵۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زرد نخودی سبز کشمشی

زرد نخودی، سبز کشمشی یک نمایش‌نامه کودکانه به قلم نجمه قاسم‌زاده عقیانی از مجموعه نمایش‌نامه‌ی کودک امروز است. این مجموعه نمایشنامه در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان به چاپ رسیده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب زرد نخودی، سبز کشمشی

این نمایش‌نامه که از یک قصه عامیانه قدمی الهام گرفته شده درباره یک پیرزن و پیرمرد سازنده عروسک‌های پارچه‌ای و کاموایی است که آرزو می‌کنند فرزندی داشته باشند. بعد از تمام شدن هزارویکمین عروسک دست‌ساخته آنها، روزی پیرزن شاخه انگوری از درخت می‌چیند و دانه کشمشی که به خوشه انگور چسبیده تبدیل به دخترکی می‌شود که همیشه آرزویش را می‌کرد. پیرزن بعد از تعجب و خوشحالی زیاد از دخترک که اسمش سبز کشمشی است می‌خواهد غذای پدرش را برایش به محل کارش ببرد و باقی داستان ماجراهایی است که در راه برای سبز کشمشی پیش می‌آید و زرد نخودی هم شخصیتی است که از اواسط داستان به نمایشنامه اضافه می‌شود.

خواندن کتاب زرد نخودی، سبز کشمشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و نمایش‌نامه و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زرد نخودی سبز کشمشی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزرد نخودی سبز کشمشی
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

کتاب_باز
۱۳۹۸/۱۲/۲۴

کتاب جالب و جذب کننده ای شعر بانمکی داره وتصویرگیریش عالیه. این کتاب دریته نمایشنامه است ولی میتوتید به سبک داستان و شعر و با ترکیب خلاق خودتون برای بچه ها بخونید.

mehri.setayesh
۱۳۹۹/۰۳/۱۸

خیلی جذاب ،دوست داشتنی و رویایی بود من حتما عروسکیاشو می سازم وتو خونه خودم اجرا می کنم😍😍😍😍

عالی است

بهترین کتاب دنیا بود خیلی کتاب خوبی بود ❤😍😘😘😍❤

sogol
مطمئن نیستم.
۱۳۹۸/۱۲/۱۹

من از خواندن این کتاب حس خوبی داشتم. وباتصاویر وکلا نگارش کتاب های دیگر فرق داشت.

۱۴۰۲/۰۳/۲۳

عالیه دست سازندش دردنکنه

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۰۷/۰۷

این کتاب برای من خیلی جالب بود. انگار داشتی یک نمایشنامه می خوندی.

سید..
۱۴۰۲/۰۶/۱۷

سلام.. بسیار عالی و زیبا

کاربر
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

بانمک بود

Maryam Dadi
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

خیلی خوب بود . حتما بخوانید.

۱۴۰۱/۰۵/۰۳

عالیییییییی❤️🥰 من برای دختر این کتاب رو گرفتم و هرشب داره یه داستان تکراری میخونه هرچقدر بهش اصرار میکنم که یه کتاب جدید رو امتحان کنه گوش نمی‌ده از بس که این کتاب خوبه👌👌

شریفی
۱۴۰۱/۰۱/۲۴