کتاب من نمی ترسم!
معرفی کتاب من نمی ترسم!
کتاب من نمی ترسم! از مجموعه من...نیستم! نوشته جاناتان الن و ترجمه نیلوفر امنزاده است. کتاب - را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه من ...نیستم! مجموعه جذابی است که با زبانی ساده و تصاویر رنگی و جالب برای کودکانی نوشته شده که تازه خواندن را شروع کردهاند. این مجموعه پر از نکتههای آموزشی درباره رفتارهای خردسالان و چگونگی برخورد والدین با آنها است.
درباره کتاب من نمیترسم
داستان درباره بچه جغد شجاعی است که شبها توی جنگل گشت میزند. بقیه فکر میکنند او نباید این وقت شب توی جنگل بیاید اما او مرتب میگوید من نمیترسم و از وقت خوابم هم نگذشته است. جغدها همه شب را بیدارند و منم یک بچه جغدم....
خواندن کتاب من نمیترسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این مجموعه جذاب و آموزندهاند.
درباره جاناتان الن
جاناتان الن، نویسنده مجموعه من ...نیستم! در سال ۱۹۵۷ به دنیا آمده است. او نویسنده و تصویرگر کتاب اهل انگلستان است. کتابهایی که جاناتان برای کودکان طراحی و تصویرگری میکند بسیار ساده و در عین حال جذابند که یک داستان را در کنار نقاشیهای دوستداشتنی روایت میکنند.
داستان درباره بچه جغدی که شب به جنگل برای پیاده روی می ره. درباره جغدها، بعضی جانوران دیگه ای که شب ها بیدار هستن و ترس هم تو داستان صحبت می کنه. من دوستش داشتم.
خوب بود 🌺
آخرش کمی خنده دار بود😀
بچه جغد ترسش رو انکار میکنه در اخر پدرش میگه که اشکالی نداره کمی بترسه، داستان رو دوست داشتم، جملات ساده و کم و قابل فهم بود، درکل خوب بود اما نمیتونم بگم یک کتاب عالی هست
قشنگ بود. نحوه برخورد پدر عالی بود و جمله اساسی اخر داستان: اشکالی ندارد یک کمی از تاریکی بترسی.
بدرد نمی خوره مزخرف