معرفی و دانلود کتاب چتری برای دو نفر pdf + خلاصه رایگان

کتاب چتری برای دو نفر

۴.۵ امتیاز(از ۴۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چتری برای دو نفر

کتاب چتری برای دو نفر نوشته آنا کانگ و ترجمه آزاده کامیار است. کتاب چتری برای دو نفر را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب چتری برای دو نفر

کتاب چتری برای دو نفر ماجرای عجیب دوستی یک اسب آبی و یک اردک است. این دو تا دوست چون با هم فرق دارند اما در دوستی یاد می‌گیرند چطور با هم کنار بیایند و مشکلاتشان را حل کنند. این کتاب ماجرای دوستی است و دوست بودن را یاد می‌دهد.

خواندن کتاب چتری برای دو نفر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب چتری برای دو نفر با داستانی جذاب و خواندنی دوستی را یاد می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چتری برای دو نفر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچتری برای دو نفر

۱۴۰۱/۰۳/۲۵

عالی بود،خیلی تصویرگری خوبی داشت

السا غرق کتاب
۱۴۰۱/۱۱/۲۷

سلام این کتاب آنقدر قشنگ بود که فکر کنم هیچ کتاب بهتری در تاقچه پیدا نکنم خیلی زیبا خیلی عالی من این کتاب را دوست داشتم خداحافظ

Ali Shafiee
۱۳۹۹/۱۲/۱۸

محتوای خوب با تصویرگری مناسب

Raz
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

چه مهربووون بودن. :)) از این دوستیا. :) 🦛🦆 🌱

۱۴۰۴/۰۵/۰۸

کتاب خیلی خوبیه ، علاوه بر مفاهیمی که در دل داستان برای ارائه به کودک ، وجود داره ، بچه ها هم عاشق تصاویر و موقعیت های جذابش میشن ... من این کتاب رو برای شاگردانم در کلاس خوندم که...بیشتر

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۰۵

داستان سرگرم کننده ای برای بچه ها داره و تصویر سازی اش هم خیلی قشنگه. داستان هم به انداره کافی کشش داره.

سمانه ف م
۱۳۹۹/۱۰/۲۴