کتاب کبوتر باید حمام کند!
معرفی کتاب کبوتر باید حمام کند!
کتاب کبوتر باید حمام کند! نوشته مو ویلمز که با ترجمه پرناز نیری توسط کانون پرورش فکری منتشر شده است روایت کبوتر کثیفی است که قصد ندارد حمام برود. این کتاب مناسب گروه سنی الف است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب کبوتر باید حمام برود!
کتاب کبوتر باید حمام برود ماجرای پرنده کوچکی است که بیش از یک ماه است حمام نرفته است برای حمام نرفتن بهانه میآورد این کتاب راهنمای آموزشی برای کودکان است تا با حمام آشتی کنند. این کتاب با ادبیات و تصویرسازی خوب کودکان را ترغیب میکند.
خواندن کتاب کبوتر باید حمام کند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
این عالی جوری که پنج تا ستاره براش کمه
داستان های کبوتر برای بچه ها خیلی جذابن💗🕊️😊
کتاب ها حرف ندارن
خیلی عالی وجذاب به پدر و مادرها توصیه میکنم حتما بخوانید ودرکنار کودکان تون لذت ببرید
کتابهای اینچنینی (مشارکتی)خیلی خیلی عالی و کاربردی برای بچه ها هستن
این کتاب عالی ترین کتاب برای کودک است
#۷۸ هزار و یک بهانه برای حمام نرفتن وجود دارد، اما وقتی میروی آنقدر به تو میچسبد که دیگر نمیخواهی بیرون بیایی :) کتاب خیلی بامزهای است؛ هرچند ترجمه بهتری میتوانست داشته باشد؛ ضمن اینکه ادغام ۱۶ صفحه کتاب در یک
خیلی خوب بود
هر سه جلد داستان کبوتر قشنگ و آموزندست بچه ها خیلی خوششون میاد❤