دانلود و خرید کتاب آخرین پرنده‌ی آزاده اسدالله شعبانی

معرفی کتاب آخرین پرنده‌ی آزاده

کتاب آخرین پرنده آزاد نوشته اسدالله شعبانی شاعر مشهور کودک توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب مفهوم آزادی را منتقل می‌کند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب آخرین پرنده آزاد

کتاب آخرین پرنده آزاد مفهوم آزادی و تفاوت بیان می‌کند. شعری لطیف و انسانی که یادآور هویت مستقل انسان در دنیای مدرن است. شعر ارتباط بین خواننده و طبیعت برقرار می‌کند.

خواندن کتاب آخرین پرنده آزاد  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به شعر و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

_MahdiGhafuri_
۱۴۰۰/۱۰/۲۳

#۲۴ داستانی که ۳۰۰ کلمه بیشتر ندارد، اما می‌توان روی هر کلمه‌اش تامل کرد. حتی خواندنش برای بزرگسالان هم آموزنده است. درسی است برای همدلی و مراقبت از زمینی که در آن زندگی می‌کنیم. مرثیه‌ای بیدارکننده است برای طبیعت و

- بیشتر
bahareh zolfaghar
۱۳۹۹/۱۱/۲۴

خیلی خوب بود منو یاد مهاجرت عزیزانمون از وطن انداخت

melika
۱۴۰۲/۰۹/۲۱

مفاهیم عمیقی را با بیان ساده در کتابشان جای داده اند .

mehdik2017
۱۴۰۲/۰۶/۲۶

خوب بود راضی بودم

محیا
۱۳۹۹/۰۲/۱۳

اصلا خوب نبود چرت بود 😡😡

JONEOR
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

این کتاب زندگی پرندگان را توضیح می داد شعر بود یک ستاره کم کردم این کتاب خوب بود❤💚💜

فاطمه برزگر
۱۳۹۹/۰۲/۲۶