دانلود و خرید کتاب آشنایی با قرآن جلد 5 مرتضی مطهری

انتشارات:انتشارات صدرا
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آشنایی با قرآن جلد 5

از زمان چاپ جلد چهارم مجموعه " آشنایی با قرآن " مدت نسبتا زیادی‏ می‏‌گذرد و در این مدت توفیق انتشار جلد پنجم نصیب ما نمی‏‌شد تا امروز که‏ به فضل خدا موفق به انتشار آن می‏‌گردیم . اینکه علت یا علل این تأخیر چه‏ بوده است ، این مقدمه مقام توضیح آن نیست ، همین قدر اجمالا قصور و حتی‏ تقصیر خود در این امر را می‏‌پذیریم و از علاقه‏‌مندان و شیفتگان آثار استاد شهید پوزش می‌‏طلبیم و برآنیم که با سرعت بخشیدن به انتشار آثار جدید آن‏ متفکر گرانقدر این قصور را جبران نماییم . جلد پنجم آشنایی با قرآن مشتمل است بر تفسیر بخشی از سوره‌‏های زخرف ، دخان ، جاثیه ، فتح و قمر توسط استاد شهید آیة الله مطهری در سلسله‏ جلسات هفتگی تفسیر که سالها در منطقه قلهک تهران در منازل برخی افراد متدین برقرار بوده است .
معرفی نویسنده
عکس مرتضی مطهری
مرتضی مطهری

مرتضی مطهری روحانی شیعه ایرانی، استاد فلسفه و کلام اسلامی و مفسر قرآن است. او تالیفاتی پرشمار در علوم مختلف اسلامی داشته و نظرات و آثارش از لحاظ محتوا و شکل ارائه، جنبه‌های نوتری نسبت به دیدگاه‌ها و روش‌های سنتی حوزوی دارد؛ می‌توان از او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین روحانیان معاصر در اندیشه و اثر نام برد. مطهری از مبارزین ضد حکومت پهلوی بود و پس از انقلاب اسلامی به عضویت شورای انقلاب درآمد.

۶۰%