کتاب نسخه بهتر خودت
معرفی کتاب نسخه بهتر خودت
جول اوستین، یکی از بهترین روانشناسان انگیزشی و کشیش کلیسای بزرگ لیکوود در کتاب نسخه بهتر خودت شما را عازم یک سفر درونی میکند. سفری که شما را با بخشهایی از وجودتان آشنا میکند که ممکن است تا پیش از این به ندرت به آنها توجه کرده باشید.
درباره کتاب نسخه بهتر خودت
جول اوستین در این کتاب هفت نکته کلیدی ارائه میکند تا با اجرای آنها به نسخه بهتری از خود برسید. یعنی خودتان را از هر نظر ارتقا دهید. تأثیرگذارتر عمل کنید. خدا را بهتر بشناسید، همسر، پدر، مادر، مشوق، مربی، کارمند، کارفرما و مدیری بهتر باشید.
جول اوستین معتقد است خدا ما را برای معمولی بودن نیافریده است. او نمیخواهد به جمله «به اندازه کافی خوب است» بسنده کنیم. میخواهد فراتر برویم و به مرحله بعدی برسیم. اوستین در کتاب نسخه بهتر خودت هفت نکته کلیدی معرفی میکند تا با کمک آنها زندگی خود را سرشار از موهبتهای خداوند کنید. این هفت نکته پیچیده و دشوار نیستند و درواقع از فرط سادگی مغفول مانده اند. اما این نکات شخصیت و زندگی شما را شکل میدهند و در زندگی کاربرد زیادی دارند.
جول اوستین در کتاب نسخه بهتر خودت با سخنان دلنشین و تاثیرگذارش این هفت نکته آسان اما کلیدی را برای شما شرح میدهد.
خواندن کتاب نسخه بهتر خودت باش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به کتابهای انگیزشی، موفقیت و رشد فردی را به خواندن کتاب تاثیرگذار جول اوستین دعوت میکنیم.
جملاتی از کتاب نسخه بهتر خودت باش
اگر واقعاً میخواهی شخصیت بهتری پیدا کنی، باید یاد بگیری به خودت احساس خوبی داشته باشی. بسیاری از مردم انگار همیشه در حال محاکمهشدن هستند، آنها به حرفهای نادرست گوش سپردهاند. کتاب مقدس دشمن را دوستی معرفی میکند که تهمت میزند. یعنی کسی که دوست دارد اوقات خود را با عذاب وجدان و احساس گناه سپری کند. او دائم ما را مقصر میداند، کارهای انجام داده و نداده را یادآوری میکند و تمام شکستها و اشتباهها را به یادمان میآورد، «هفته پیش بداخلاق شدی؛ باید وقت بیشتری برای خانوادهات بگذاری؛ کلیسا رفتی اما دیر رسیدی؛ بخشنده هستی اما نه به اندازه کافی.»
بسیاری از مردم بدون کوچکترین مقاومتی این حرفها را به خورد خود میدهند، با احساس گناه و محکومیت به سر میبرند، بهشدت از خودشان دور میافتند، روز را بدون نشاط و اعتمادبهنفس شب میکنند، منتظر بدترین اتفاقها هستند و اغلب آن را به چشم میبینند. این یک اصل است که هیچ انسانی بیعیبونقص نیست.
فهرست کتاب نسخه بهتر خودت باش
فصل ۳۱: همچنان مشتاق زندگی باش
معجزهها ما را دربر گرفتهاند
ما به تو اهمیت میدهیم!
یادداشتها
ضمن حال خووووب و انرژی مثبت با هر صفحش میشه اشک ریخت از برشمردن نعمتهایی که نویسنده عنوان میکنه و ما خیلی ساده ازشون میگذریم چون عادت کردیم بهشون
کتاب خیلی خوبیه..همیشه از خوندن و شنیدن حرف های جول اوستین لذت میبرم. حرفاش جوریه ک توکل،ایمان و حسن ظنت به خدا رو زیاد میکنه، حست رو به خودت خوب میکنه و نوعنگاهت رو به اتفاقاتی که برات میفته تغییر
کاش خود طاقچه فروش اینترنتی هم داشت و نسخه ی چاپی کتاب رو میشد برا متقاضی ها بفرسته. هرچقدر توی شهرمون گشتم کتاب رو پیدانکردم و خرید از سایت ها هم 34هزار تومن نیست همشون نزدیک 55 هزار تومنه
بسیار خوب، فقط به نظر من کتابهای صوتی جول اوستین با صدای دکتر مهبد قناعت پیشه بسیار عالی و تاثیرگذارتر هست، من از کتاب صوتیِ قدرت من هستم، از همین نویسنده بسیار لذت بردم.
سلام کسانی که قلبی خدارو قبول دارند و حس میکنن خدا در زندگی نقش داره و نه بنده هاش باید کتاب های جوئل اوستین رو بخونند ! حتما کتاب قدرت فیص ایشون رو بخونید فوق العاده است
کتابهای جول اوستین واقعا عالی و بی نظیر هستن
جول اوستین معرکه است .... حتما علاوه بر خوندن این کتاب کلیپ های تصویری ازین آدم دوست داشتنی رو ببینید 🧡🧡🧡
هنوز این کتاب به اخر نرسوندم اما انقد دارم از تک تک صفحاتش لذت میبرم که نمیدونم واقعا چی بگم بهتراز این کتاب اصلا مگه داریم دوستای خوب طاقچه ای میتونید داخل اینستاگرام پبج هنری من دنبال کنید و با
بسیار عالی و پر محتوا
کتاب خیلی خوبیه