کتاب گسست
معرفی کتاب گسست
رمان گسست نوشته راضیه اسلامینسب داستانی درباره رویارویی یک زن جوان با بیماری سخت شورهرش است.
خلاصه کتاب گسست
حامد و هستی زن و شوهرند. آنها زندگی خوبی دارند و یکدیرگر را بسیار دوست دارند، اما داستان از آنجا آغاز میشود که دکتر به هستی میگوید حامد دچار آلزایمر زودرس شده است. حامد چهلودو ساله و استاد دانشگاه است و چنین بیماریای برای سن او بسیار زود است اما این واقعیتی است که هستی باید با آن کنار بیاید.
این داستان بسیار شبیه به داستان «هنوزآلیس» نوشته لیزا جنووا است.
خواندن کتاب گسست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به خواندن رمانهای عاشقانه ایرانی را به خواندن این اثر دعوت می کنیم.
جملاتی از کتاب گسست
علایم آلزایمر به تدریج در حامد نمایان میشد: فراموش کردن اتفاقات نزدیک، اختلال در تصمیمگیریهای کوچک، از دستدادن قدرت محاسبه عدد و رقم، تغییرات شخصیت، کم حرفی و سکوت... برای هستی از همه اینها دردناکتر، سکوت حامد بود که به تدریج شدت میگرفت.
رشته رابطههای مرد، یکییکی سست میشد و میگسست. رابطه با دوستان، رابطه با شاگردان و حتی رابطه با هستی. تا قبل از این، هستی هیچ وقت فکر نکردهبود تعلقات ما چقدر برای زنده ماندنمان مهم است. انسان با تعلقاتش زنده است، با رابطههایش، انسان در کنار "دیگری" مفهوم مییابد و حالا حامد داشت دیگریهای زندگیاش را یک به یک از دست میداد.
چهار ماه بعد از تشخیص قطعی آلزایمر، حامد به دانشگاه رفت و تدریس کرد. اوایل بهمن یکی از همکارانش با هستی تماس گرفت و خیلی مودبانه گفت که حامد دیگر توانایی تدریس را ندارد. در میان کلام دچار وقفه میشود. سکوت میکند و بعد مطلب را از جایی نامرتبط ادامه میدهد. خلاصه کلام اینکه دانشجویانی که در کلاس حامد نشستهاند، دیگر چیزی از او یاد نمیگیرند.
تخفیف بذارین
دوستم پیشنهاد داد وبد نبود