معرفی و دانلود کتاب درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل pdf + خلاصه رایگان

فاطمه نیک سیرت
انتشارات:
نشر عطران

معرفی کتاب درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل

کتاب درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل نوشته فاطمه نیک‌سیرت به این پرداخته است که در دنیای مدرن برای کسب درآمد نیاز نیست که حتما سرمایه بسیاری داشت و یا نیروی بسیاری داشت فقط کافی است یک موبایل داشته باشید.

درباره کتاب درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل

استفاده از گوشی‌های هوشمند این روزها در میان افراد جامعه بسیار گسترده شده است. عده‌ی زیادی هستند که این گوشی‌ها را فقط برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص اینستاگرام و تلگرام خریداری می‌کنند. افرادی که از این وسیله استفاده می‌کنند باید بدانند به راحتی می‌توانند درآمدهای بالا از این گوشی به دست بیاورند زیرا حالا گوشی در دست تمام گروه‌های سنی و جنسیتی وجود دارد.

خواندن کتاب درآمدزایی بدون سرمایه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای هرکسی که گوشی هوشمند دارد یک امر ضروری است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درآمدزایی بدون سرمایه با موبایل
قیمت کتاب:۵۹۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مدیران خلاق

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۰۲

به نظرم بیشتر به یه مقاله شبیه هست تا کتاب ، و این که با این کارهای معرفی شده نمیشه به درآمد رسید، به جز یک یا دوتاش که یکیش راننده اسنپ بود.