کتاب ?Where is My House
معرفی کتاب ?Where is My House
خانه من کجاست؟ (?Where is My House ) داستانی کودکانه به زبان انگلیسی نوشته رضا دالوند است. این اثر را فاطمه گوهریان به انگلیسی برگردانده و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب ?Where is My House
داستان درباره آدمکی است که خانهاش را گم کرده و همهجا را به دنبال خانه قرمز رنگش جستجو میکند اما هربار چیزهای مختلفی را با خانهاش اشتباه میگیرد. این کتاب مخصوص خردسالان است تا قدرت تشخیص بصری آنها را تقویت کند.
خواندن کتاب ?Where is My House را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
والدینی که کودکاش در حال یادگیری زبان انگلیسی است می توانند از این کتاب برای سرگرمی، تقویت زبان انگلیسی و پرورش سوادبصری کودک خود استفاده کنند.
یکی از اون کتابای کوتاه و جذاب برای گروه سنی الف. البته فارسیش برای این گروه سنی. با قدرت تجزیه و تحلیل بچه ها بازی میکنه. البته برای بچه ها اگر نسخه کاغذیش تهیه بشه بهتره. چیدمان صفحه و متن روی
کتاب خوبیه و برای زبان آموز هایی که تازه دارن یاد میگیرن خوبه . باید بگم که بخواین برای یه فرد بخونید بهتره برای کودکان زیر ۶ سال بخونید. 🦋💙🦋💙 It's a good book and good for beginners. I must say
به نظرم این کتاب خیلی برای بچه های کوچیک خوبه و میتونه سرگرمشون کنه و نقاشی های جالبی داره که ذهن کودک رو خوشحال کنه
خب این برای خواندن یک داستان نیست برای قوی تر کردن زبانه بد نبود من خودم کانون میرم
به نظر من برای کودکان مخصوصا زیر 5 سال این کتاب جذاب است و دقیقا باید از چنین کتابهایی برای شروع خواندن کتابهای انگلیسی، استفاده کرد. تصاویر کتاب بسیار زیبا بود. ایده هایش هم جالب بود. شاید بزرگسالان درکی از
به نظر من جالب بود حتما بخونید
خیلی جذاب نبود .😠
اولین بار که برا بچه میخونیم یکم گنگه ولی دفعه های بعدی که با تصاویر ارتباط برقرار میکنه جذاب میشه
خیلی کتاب ساده ایی هست. اگه حوصله تون سر رفته و بیکار موندین این کتاب خوبیه. کیوت بامزه🥹🤏
به نظر من کتاب ساده ای هست و برای کودکان که باید با بازی آموزش ببینند جالب و کار بردی باشه