کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران
معرفی کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران
کاتاژینا ماکسیمیوک عملیات نظامی روم و ایران را در دوره ساسانی مورد تحقیق و پژوهش قرار داده است. حاصل این تحقیقات در کتابی با عنوان جغرافیای نبردهای روم و ایران، منتشر شده و سمانه فرخی عیسوند آن را به فارسی ترجمه کرده است.
درباره کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران
کاتاژینا ماکسیمیوک در کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران، به جزئیات جنگ ایران و روم در دوره ساسانی پرداخته است. در کتاب پیشرو اسامی شهرها و استانهایی که به نقل از نویسندگان عصر باستان به عنوان مکان درگیری ایران و روم یاد شدهاند، روی نقشه و با شرح جزئیات ذکر شدهاند. علاوه بر این در اثر مورد بحث، تنها نقشههای عملیات نظامی که در آن سپاه روم و ایران به طور مستقیم حضور داشتهاند، آورده شده است. بدون شک ویژگیهای یاد شده بر غنای این اثر افزوده و آن را به مجموعهای بینظیر برای مخاطبان بدل کرده است.
ماکسیمیوک پس از بیان طرح تاریخی جنگ ایران و روم و بیان اصول طراحی نقشه، در فصل نخست کتاب، نقشههای عملیات نظامی، جهت مسیرهای لشگرکشی و محوطههای نبرد را آورده است. در فصل بعدی نیز به نقشههای تغییرات مرزی به دلیل قراردادهای صلح پرداخته است. در فصل سوم کتاب نیز، تغییرات مرزی ایران و روم در سالهای ۲۲۴– ۵۶۱، ذکر شدهاند.
خواندن کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران را به علاقمندان، دانشجویان و دانشپژوهان رشته تاریخ ایران باستان پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران
ﺗﺎ ﻧﯿﻤﮥ دوم ﻗﺮن دوم ﻣﯿﻼدی، ﻣﺮز ﺑﯿﻦ روم و اﯾﺮان ﺑﺎ رود فرات ﺑﺎ ﺑﯿﻦاﻟﻨﻬﺮﯾﻦ بهعنوان ﺑﺨﺸﯽ ﺟﺪاﯾﯽﻧﺎﭘﺬﯾﺮ از دوﻟﺖ اﺷﮑﺎﻧﯽ، ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪه بود. تغییر ﻣﺮز به دﻟﯿﻞ فعالیتهای ﺳﭙﺘﯿﻤﻮس ﺳﻮروس اﺗﻔﺎق اﻓﺘﺎد ﮐﻪ از رود ﻓﺮات ﻋﺒﻮر ﮐرد و به ایجاد استانهای بینالنهرین و اسروئن انجامید. شهرهای اصلی در منطقه همانند ادسا، حران، سینگارا، رسینا و نصیبین تحت حکومت روم قرار گرفتند. از سال ۲۱۴ میلادی و با برکنار شدن سلسله محلی هاترا، روم کنترل خود را بر آدیابن اعمال کرد. این امر ب روم این امکان را داد تا مسیرهای تجاری از طریق بینالنهرین شمالی را تحت کنترل خود درآورد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب جغرافیای نبردهای روم و ایران، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
حجم
۷٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۸ صفحه
حجم
۷٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۸ صفحه
نظرات کاربران
از228صفحه کلا شاید 30 صفحه مطلب داره بقیه ش پانوشت و انگلیسیه