کتاب داروین در شهر
معرفی کتاب داروین در شهر
کتاب داروین در شهر نوشتهٔ منو شیلتهویزن و ترجمهٔ علیرضا انتشاری نجف آبادی و محمود حیدریان است. انتشارات آریارمنا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب داروین در شهر
کتاب داروین در شهر به قلم منو شیلتهویزن بهعنوان یک زیستشناس تکاملی هلندی، بومشناس و محقق در مرکز تنوع زیستی Naturalis در لیدن نوشته شده است؛ این پژوهشگر همچنین بهعنوان استاد تکامل و تنوع زیستی در دانشگاه لیدن فعالیت کرده و مقالات متعددی درمورد تکامل و بومشناسی و چند کتاب علمی رایج منتشر کرده است. اکنون حدود ۲۰۰ سال بعد از سفر داروین به جزایر گالاپاگوس، منو شیلتهويزن، ما را به سفری در دلِ شهرها برده و نشانمان داده است که این جزایر بزرگ و در حال گسترشِ انسانی میتوانند بهمثابهٔ منبعی بالقوه برای انتخاب طبیعی عمل کنند و با تغییر در شرایط زیستمحیطی و فرایندهای اکولوژیکی، مسیر و حتی سرعت تکامل و گونهزایی را بهصورت دیگرگونهای عوض کنند. نویسنده در این کتاب تلاش کرده است تا با زبانی ساده و همهفهم و با ارجاع به مهمترین و جدیدترین پژوهشهای انجامشده در زمینهٔ اکولوژی شهری تکاملی، دورنمای کاملی از تأثیرات شهرها بر روی طبیعت بهویژه بر روی رفتار و ویژگی گونههای شهری را برای خوانندگان خود ترسیم کند.
خواندن کتاب داروین در شهر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موضوعات محیطزیستی پیشنهاد میکنیم.