کتاب شام سرد شد کوتی کوتی
معرفی کتاب شام سرد شد کوتی کوتی
شام سرد شد کوتیکوتی کتاب اول از مجموعه قصههای پرطرفدار کوتیکوتی نوشته فرهاد حسنزاده است. این مجموعه داستان کودکانه برگزیده جشنواره سلام در سال ۱۳۸۷، تقدیری جشنواره ادبی اصفهان در سال ۱۳۸۸، برگزیده جایزه تصویرگری (هدا حدادی) در جشنواره ملی کتاب ۱۳۸۸ و نامزد جشنواره شهید غنیپور ۱۳۹۴ بوده است.
داستان های کوتیکوتی تاکنون به زبانهای کردی، انگلیسی، چینی و مالایایی ترجمه شدهاند.
درباره مجموعه قصههای کوتیکوتی
کوتیکوتی یک بچه هزارپای دوست داشتنی و شیرین است که با هزارتا پایش هزارتا مشکل دارد. در فوتبال پای همه را لگد میکند، حمام که میرود یک روز فقط سنگ پا میکشد، و هیچ کس هم حاضر نمیشود باهاش اتل متل توتوله بازی کند. این کوتیکوتی هزارپا یکی از محبوب ترین شخصیت های کتابهای کانون پرورش فکری کودکان است. فرهاد حسنزاده در هر جلد از کتاب های مجموعه قصههای کوتیکوتی یکی از ماجراها و مشکلات کوتیکوتی را روایت میکند.
خواندن مجموعه قصههای کوتیکوتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مخاطب این مجموعه کودکان گروه سنی الف و ب هستند.
درباره فرهاد حسن زاده
فرهاد حسنزاده متولد سال ۱۳۴۱ آبادان است. او از سال ۱۳۶۸ فعالینت ادبیاش را آغاز کرده و تا کنون ۵۰ کتاب گوناگون داستان، افسانه، فانتزی، طنز و زندگی نامه نوشته است که بیشترشان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان اند.
آثار منتشر شده حسنزاده در کانون پرورش فکری کودکان جزو شاخصترین اثار این نویسنده اند. رمانهای هستی و زیبا صدایم کن از مجموعهی رمان نوجوان امروز علاوه بر موفقیتهای داخلی به زبانهای مختلفی مثل انگلیسی، ترکی استانبولی و عربی ترجمه شده اند.
جملاتی از کتاب شام سرد شد کوتیکوتی
وای خدا چهقدر کفش! این کفشها مال کیه؟
صاحب این کفشها بچه هزارپایی به نام کوتیکوتی است.
چه کار میکند این کوتیکوتی؟
مثل اینکه دنبال لنگه جورابش میگردد.
کلا همه ی کتاباش ععععععااااااالللللیییی من که به همه پیش نهادشون میکنم
#۳۰ کتاب اولِ "قصههای کوتی کوتی"، ۱۷ داستان کوچولو و باحال دارد. "کفشهای پاره" و "اگر صدای قطار نبود" شاهکار این جلد از مجموعه است. داستانهای "وای! نه!"، "پام... پام... پام..." و "کدام پا؟" نیز از دوستداشتنیهای کتاب برای من
عالی بود ولذّت بردم
پنج ستاره کمش بود اینم بقیش💥💥💥