کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها
معرفی کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها
دکتر محمودرضا کیمنش کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها را با هدف ایجاد دستورالعملهایی برای تهیه مشخصات فنی و جزئیات عملیات راهسازی و روسازی راهها تالیف کرده است.
درباره کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها
محمودرضا کیمنش در کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها کوشیده تا دستورالعملهایی را برای تهیه مشخصات فنی و جزئیات عملیات راهسازی و روسازی راه طراحی کند. در کتاب پیشرو بیشتر به موارد اجرایی و آییننامهای موردنیاز مهندسان، پرداخته شده است. توجه به این نکته ضروری بهنظر میرسد که استفاده از ضوابط و استانداردها در مراحل تهیه طرح، اجرا، بهرهبرداری و نگهداری پروژههای عمرانی تاثیر بسزایی در هزینه نگهداری و تعمیر روسازی دارد؛ همچنین زمینه افزایش کیفیت بهرهوری را فراهم میآورد.
خواندن کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب راهسازی و روسازی راهها را به دانشجویان رشتههای راهسازی و عمران پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها
حملونقل وسیله جابهجا کردن ثروت است، فرآوردههای کشاورزی و صنعتی توسط حملونقل از محل توید به محل مصرف منتقل میشوند. در دنیای امروزی راهها به منزله شریانهای حیاتی یک سرزمین میباشند؛ به حملونقل تنها از دید اقتصادی نگریسته نمیشود بلکه حملونقل باعث توسعه سیاحت و گردشگری، کشاورزی و صنعت شده و در هنگام جنگ سبب جا به جا شدن رزمنده و جنگافزار میشود.
حملونقل به سه دسته هوایی، دریایی و زمینی تقسیمبندی میشود که حملونقل زمینی خود به دو دسته راههای جادهای و ریلی تقسیمبندی میگردد. از نیمه اول نوزدهم حملونقل ریلی آغاز و گسترش یافت و راه آهن یکهتاز حملونقل بار و مسافر گردید. پس از آنکه موتور احتراقی اختراع گردید از خودرو موتوری که روز به روز به خودروهای کنونی نزدیک میشد، برای حملونقل بار و مسافر استفاده شد. امروزه ثابت شده است که راه آهن برای جا به جایی در مسافتهای دور بسیار اقتصادیتر و ایمنتر از حملونقل جادهای است.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
فهرست مطالب کتاب اجرای راهسازی و روسازی راهها
• فصل اول: مقدمات طراحی و شناخت راهسازی
• فصل دوم: مشخصات هندسی راه
• فصل سوم: روسازی راه
• فصل چهارم: انواع تثبیتکنندهها و روشهای اجرای آن
• فصل پنجم: انواع قیر
• فصل ششم: آسفالت
• فصل هفتم: تاثیر عوامل جوی
• فصل هشتم: آشنایی با انواع ابنیه فنی
حجم
۴٫۹ مگابایت
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
حجم
۴٫۹ مگابایت
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه