کتاب سطح عمیق
معرفی کتاب سطح عمیق
کتاب سطح عمیق، روایت داستانی از توسعه و تجاریسازی یک فناوری است که به قلم سید حمزه حسنی و سید مجتبی قافلهباشی تالیف شده است. در این کتاب داستانی واقعی از موفقیت دو پژوهشگر حوزه فناوری را خواهید خواند.
درباره کتاب سطح عمیق
کتاب سطح عمیق، روایتی از تجاریسازی و توسعه فناوری از دل فعالیتهای دانشگاهی در حوزه فناوری نانو است. با خواندن این کتاب با ذاستان موفقیت ساخت یک دستگاهی پوششدهی و سپس تجربههای تجاریسازی این دستگاه آشنا خواهید شد.
خواندن کتاب سطح عمیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر شما نیز موفقیتی در زمینه ساخت فناوری دارید، اما در تجاریسازی آن مشکل دارید، خواندن کتاب سطح عمیق به شما کمک خواهد کرد تا با بهرهگیری از تجارب افرادی که این مسیر را با موفقیت طی کردهاند، این مسیر را صحیح بپیمایید.
جملاتی از کتاب سطح عمیق
«دستگاه را روشن کردم و به عقربه آن خیره شدم. اما هیچ اتفاقی نیفتاد! دوباره همه چیز را بررسی کردم و باز دستگاه را راه انداختم. باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد. حسابی کلافه شده بودم و نمی دانستم کجای راه را اشتباه آمده ام! قدم زنان، یکی دو بار طول آزمایشگاه را طی کردم و بخشهای مختلف کار را در ذهنم مرور کردم؛ همه چیز در جای خودش بود و فشارسنج باید جواب می داد! مأیوس و حیران نیم نگاهی به دستگاه انداختم. آنچه میی دیدم را باور نمی کردم! عقربه فشارسنج در حال حرکت بود و این یعنی فشارسنج دست ساز من به درستی کار می کرد.» برای خواندن جملات بیشتری از کتاب سطح عمیق، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب سطح عمیق
• فصل پنجم: اسب زین شده؛ ایجاد بستر حقوقی و تأسیس شرکت
• فصل ششم: تغییر استراتژی؛ تولید دستگاههای پوششدهی رومیزی
• فصل هفتم: عبور از خشکسالی؛ توسعه بازار داخلی در تلاطم محیط کسب و کار
• فصل هشتم: آن سوی مرزها؛ تجربیات توسعه بازار خارجی
کتاب خیلی خوب و مختصر و مفیدی بود. آدم را به مطالعه بیشتر در این حوزه های اقتصاد فن آوری ترغیب میکنه. اما انتشار کتاب با این فرم در طاقچه، و با این قیمت، یه مقدار بی انصافیه. واقعا چشمم
برای افرادی که به کسبوکار،دانش بنیان و استاراپ ها علاقه دارن پیشنهاد میکنم حتما بخونید مسیر راهی که خودشون و کسب وکارشون طی کردن رو از دانشجویی تا چندسال اخیر با جزییات بیان شده