کتاب زندگی باشکوه
معرفی کتاب زندگی باشکوه
زندگی باشکوه کتابی بر اساس آموزههای جول اوستین، کشیش جوان بزرگترین کلیسای آمریکا، لیکوود است. کلیسای لیکوود بعد از اصلاحات و تغییرات زیاد، اکنون پذیرای ۴۵ هزار نفر است.
درباره جول اوستین
جول اوستین را پربینندهترین سخنران انگیزشی در آمریکا میشناسند. سخنرانیهای هفتگی جول اوستین که از شبکههای تلویزیونی ملی و بینالمللی پخش میشود، در بیش از صد کشور جهان در هفته بیش از ۷ میلیون و در ماه بیش از ۲۰ میلیون بیننده دارد. علاوه بر این، در طول هشت سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر از مردم آمریکا و دیگر کشورهای جهان در برنامه های جول اوستین و همسرش ویکتوریا به نام «شب امید» شرکت کردهاند.
جول اوستین نویسندهٔ بیش از ۷ کتاب پرفروش نیویورک تایمز است. در این کتاب با بخشی از آموزههای او برای رسیدن به یک زندگی باشکوه و پیروزمندانه آشنا خواهید شد.
جملاتی از کتاب زندگی باشکوه
بسیاری از اوقات ما به آنچه هستیم رضایت میدهیم و برای خود عذر و بهانههایی را میآوریم که در همان سطح معمولی خود باقی بمانیم. برای نمونه، حالتی اندوهبار به خود میگیریم و میگوییم: «پدر و مادر من فقیر بودند. پیش از آنها، پدربزرگهای من هم فقیر بودند. هیچکس در خانوادهٔ من تاکنون به درجات بالا نرسیده است. پس من هم نمیتوانم به جایی برسم».
این دروغ را باور نکنید. خداوند خواهان پیشرفت و ترقی است. او میخواهد شما از پدر و مادر خود بهتر و جلوتر باشید. او میخواهد شما مرزهای گذشته را در نوردید. شاید در یک محیط منفی و نامناسب بزرگ شده باشید و همهٔ افراد پیرامون شما منفیگرا، سرزنشگر، افسرده، پژمرده و بیانگیزه بوده باشند. بی گمان شما وسوسه میشوید که شرایط منفی خود را بهانه قرار دهید و مانند اطرافیان خود زندگی کنید. اما شما میتوانید کسی باشید که شجرهٔ خانوادگی را دگرگون میکند. اجازه ندهید آن شرایط ناگوار به فرزندان شما نیز منتقل شود. نگذارید آن چرخهٔ منفی ادامه پیدا کند. شما میتوانید کسی باشید که زنجیرهای نفرین را برای خانوادهٔ خود پاره میکند. شما میتوانید کسی باشید که پرچم فروافتادهٔ خانوادهٔ خود را برافراشته میکند.
شما میتوانید با تصمیمهایی که امروز میگیرید نسلهای بعد از خود را تحت تأثیر قرار دهید.
عالیه میخام بخرمش، کلیپ های انگیزشی خیلی خوبی همیشه دیدم از ایشون👌🏻
بی نظیر ترین کتابی هست که راجب انگیزه برای زندگیست
فوق العاده س به جرات میتونم بگم یکی از بهترین کتابهاییست که تا حالا خوندم
کتاب خوب و روحیه بخشی هست.من تو این چند وقت اخیر به شدت افسرده بودم.ولی از روزی که شروع به خواندن این کتاب کردم کلا حالم خیلی خوب و دگرگون شده.جدا توصیه من اینه هر روز چند صفحه بخونید و
سلام لطفا کتاب صوتی این اثر و بزارید ممنون میشم
بهترین کتابیه که یه آدم میتونه بخونه چون دید آدم رو واقعا عوض میکنه😍