معرفی و دانلود کتاب پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده + خلاصه رایگان

کتاب پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده

۳.۹ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده

«پاسخ به پرسش‌های ازدواج و خانواده» کتابی نوشته مرجع عالیقدر حضرت آیة‌الله العظمی مظاهری (مد ظله العالی) است که به بسیاری از پرسش‌های شرعی و اخلاقی در حوزه ازدواج و خانواده پاسخ داده است. انتخاب همسر شایسته، آداب دوران عقد و زفاف، خواستگاری، تعدد زوجات، فرزندآوری، گذشت و فداکاری در خانواده و بسیاری مسایل دیگر در این حوزه در این اثر آمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده
موضوعکلیات اسلام، اخلاق اسلامی، خانواده و ازدواج
نویسندهآیت‌الله العظمی مظاهری
انتشاراتموسسه فرهنگی مطالعاتی الزهراء (س)
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

مصطفی
هر خواستگاری برایم می‌آید، وقتی به مرحلهٔ آزمایش می‌رسد، به‌طرز عجیبی به‌هم می‌خورد؛ درحالی‌که من چهرهٔ خوبی دارم، اخلاقم هم خوب است، همه از من راضی هستند و تحصیلات دانشگاهی دارم؛ ولی نمی‌دانم چرا در ازدواجم این‌طور مشکل به‌وجود می‌آید. دعا یا نمازی هست که مشکل مرا برطرف کند؟ - اجتناب از گناه و انس با قرآن کریم، همهٔ مشکلات را حل می‌کند. از دعا و توسّل نیز کمک بگیرید. نماز جعفر طیار خصوصاً صبح جمعه نیز کارگشاست و مهم‌تر اینکه در ازدواج، سخت‌گیر نباشید.
مصطفی
در سن ازدواج می‌باشم و معیارهایی در نظر گرفته‌ام. برای ارتباط بیشتر با ائمّهٔ اطهار (ع) و جلب نظر آن‌ها، سعی در انتخاب دختری سید دارم. می‌خواهم بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید. - آنچه اسلام فرموده و شما باید در ازدواج مراعات کنید، دین و اخلاق است و بالاتراز این نظیر سیادت، هوش سرشار و علم که بتواند سازندگی داشته باشد، خوب است؛ ولی نباید پای‌بند به آن‌ها باشید. از خدای متعال خواهانم که زنی که نور چشم دنیا و آخرت شما باشد، به شما عنایت فرماید.
مهدی
از نظر اسلام و بلکه از نظر عقل، دین و اخلاق است که تشکل خانواده را اصلاح می‌کند.
مهدی
اگر توافق اخلاقی پنجاه‌درصد باشد، کفایت می‌کند و اگر هفتاد درصد باشد، نمونه است؛
سؤال ۱۸. دختری را دوست دارم، ولی پدر و مادرم خبر ندارند. چه کنم به او برسم؟ - باید او را فراموش کنید؛ زیرا ازدواج‌های عشقی، خیلی خطرناک است و سرانجام خوبی ندارد.
m.salehi77
باید زن و شوهر علاوه بر زن و شوهر، رفیق باشند و عفو و گذشت و مهربانی بر آن‌ها حکومت کند و از منیت و خودیت جداً پرهیز کنند و با این‌گونه چیزها که نوشته‌اید، به محبّت ضربه نزنند که اگر محبّت ضربه خورد، زندگی بسیار خطرناک می‌شود.
ثالثاً: اسلام عزیز شرطی جز دین و اخلاق ندارد، ولی رسومات غلطی در جامعه هست که انسان‌ها را پای‌بند نموده است و بعضی از آن‌ها را چاره‌ای ندارید که مراعات کنید.
m.salehi77
شرایط و ملاک‌های انتخاب همسر به نظر معظّم‌له چیست؟ - پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: اگر کسی‌که دین و اخلاق داشته باشد برای شما پیدا شد، با او ازدواج کنید، وگرنه فتنه و فساد بزرگ برای شما جلو می‌آید: «إِذَا جَاءَکمْ مَنْ تَرْضَوْنَ خُلُقَهُ وَ دِینَهُ فَزَوِّجُوهُ إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَکنْ فِتْنَةٌ فِی الْأَرْضِ وَ فَسادٌ کبِیرٌ».
رهنمودهایی به طلاب و دانشجویان جوان از منظر آیت الله امینی
علیرضا پناهیان
حقّ‌النّاس
آیین همسرگزینی
علی نصیری
تقوا در کلام امام علی (ع)
سید داود مطهری
پاسخ به پرسش‌های جوانان؛ دفتر اول
آیت‌الله العظمی مظاهری
اندیشه‌های ناب؛ پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دفتر دوّم: سیمای زن در اسلام)
درس توحید؛ دوره‌ی عقاید قرآنی از سری دوره‌های نور معرفت
رضا برنجکار
خردپیشه‌ای پارسا؛ نگاره‌هایی درباره‌ی علامه طباطبایی
سعید دژفر
رهبری نسل جوان (گفتاری از کتاب ده گفتار)
مرتضی مطهری