
کتاب پرچمهای تاریکی؛ بازخوانی انتقادی آرای منصور هاشمی خراسانی از منظر حکمت اسلامی
معرفی کتاب پرچمهای تاریکی؛ بازخوانی انتقادی آرای منصور هاشمی خراسانی از منظر حکمت اسلامی
کتاب «پرچم های تاریکی» بازخوانی انتقادی آرای منصور هاشمی خراسانی مدعی زمینه سازی ظهور امام مهدی (عج) از منظر حکمت اسلامی به قلم علی محمدی هوشیار است.
تاریخ، سرشار از مدعیانی است که خود را منجی بشریت نامیده و با بر افراشتن پرچم نیرنگ، عدهای را به سمت خود خوانده و در دام گمراهی گرفتار کردهاند. چنانچه امام صادق (ع) به این حقیقت اشاره کرده و فرمود: «مَا مِنْ عَبْدٍ یدْعُو إِلَی ضَلَالَةٍ إِلَّا وَجَدَ مَنْ یتَابِعُهُ؛ هیچ بندهای نیست که مردم را به گمراهی و ضلالت دعوت کند، جز آنکه پیروانی پیدا میکند».
یکی از جریانهای انحرافی در عرصه مهدویت، جریان «منصور هاشمی خراسانی» است که با برافراشتن پرچم «البیعة لله»، خود را منجی آخرالزمان دانسته و با خلط حق و باطل، به معجونی مسموم و مهلک دست یافته است. این جریان با شعار «بازگشت به اسلام» کار خود را آغاز کرده و همانند سلفیگران، چنین وانمود میکند که اسلام راستین به انحراف رفته و تنها منصور هاشمی خراسانی از آن آگاه است. شعار بازگشت به اسلام، همانند شعار خوارجی است که بنا به تعبیر امیرمؤمنان علی بن ابیطالب (ع)، گفتار حقّی به زبان آوردند و از آن اراده باطل کردند: «کلِمَةُ حَقٍّ یرَادُ بِهَا بَاطِلٌ».
منصور هاشمی بر اساس این شعار، کتابی با عنوان بازگشت به اسلام نوشت و آن را در چهار بخشِ مقدمات، ضرورت و امکان بازگشت به اسلام، موانع بازگشت به اسلام و شناخت اسلام مدوّن کرد.
هدف این نوشتار، بازخوانی انتقادی آرای منصور هاشمی خراسانی بر اساس کتاب بازگشت به اسلام است؛ چکیده مطالب منصور هاشمی، در هر مرحله، پیش از نقد و بررسی جهت استحضار خوانندگان آمده است. علاوه بر آن، در برخی موارد که شبهاتِ مطرح شده از جانب وی به شکل کلی بوده و یا چند شبهه را در قالب یک شبهه مطرح کرده، ناگزیر جهت پاسخگویی آسان، نویسنده اقدام به تحلیل محتوا کرده و هر کدام از شبهات را به صورت جداگانه بررسی و نقد کرده است.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۸ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۸ صفحه