کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید...
خواندن نظراتمعرفی کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید...
«پدر و مادر یک قهرمان باشید» نوشته مهدی فرخیان، به شما میآموزد که چگونه بدون امر و نهی، محیط را برای پرورش خرد و موفقیت فرزند خود آماده کنید.
کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید به موضوعاتی در تربیت فرزندان میپردازد که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته شده باشد. در دنیایی که نمیتوان آینده را پیشبینی کرد ما چطور میتوانیم خود را برای شرایط مختلف آماده کنیم؟ امروز استعداد و استعدادیابی بسیار جدی گرفته شده و تقریبا اساسیترین اصل برای موفقیت هر فرد به شمار میرود، اما به راستی چقدر میدانیم که در چند سال آینده هم به همین میزان مورد توجه قرار خواهد گرفت؟
اگر میخواهید بدون نیاز به هیچ کلاس و تکنیک آموزشی محیط را برای پرورش فرزند خود آماده کنید این کتاب را بخوانید.
در کتاب «پدر و مادر یک قهرمان باشید» شخصیت والدین مورد نظر است و با فرزند شما به صورت مستقیم ارتباط ندارد. بنابراین اگر صاحب فرزند هستید و یا حتی به تازگی ازدواج کردهاید باید این کتاب را مطالعه کنید تا برای سالهای آینده از آمادگی بیشتری برخوردار شوید.
نویسنده در این کتاب به بررسی ویژگیهای قهرمانان جامعه پرداخته و سپس روشی از تربیت را معرفی میکند که با اجرای آن نه تنها فرزند فوقالعادهای را پرورش میدهید بلکه خودتان را نیز تقویت خواهید کرد.
نرمشهای اصلاحی ویژهی ناهنجاریهای پشت: نرمش و تندرستی (۱)
جمشید مهریار
خورشید توی آسمان و خورشید توی دل من(داستانهای فکری جلد ۸)مرتضی خسرونژاد
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد سی ام)سیدمجتبی حسینی
سی نگرش برای تحول زندگیتان؛ بگویید، باور کنید، دریافت کنیدکیت دی هرل
از همه من غولترم (داستانهای فکری جلد ۶)مرتضی خسرونژاد
سینِمِن و باران بهاریایمی کرین جانسن
زندگی شگفتانگیز توماسمارک ویکلند
پادشاه کوتوله و چهل درد سر بزرگمهدی میرکیایی
A comprehensive guide to second language researchعباسعلی زارعی
از نوشتنفرانتس کافکا
Meeting the Godهدایت زندی
غرق شدن در دریای کامل گراییسولماز اسدی
نترس ها تغییر می کنندرشیده امیریان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب جالبی بود؛ تمرکز کتاب بیشتر بر اصلاح و بهبود وضعیت روحی و روانی والدین ست تا فرزند؛ به نظر بنده این مورد بسیار مهم و حیاتی ست زیرا تا وقتی که فرد از لحاظ روحی و روانی مشکل دار
سلام میشه 50درصد offتون رو دوباره روی این کتاب بگذارید، ممنونم