کتاب سقوط مردی از آسمان به چه معناست؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب سقوط مردی از آسمان به چه معناست؟
روایتهای صادقانه، صریح و بی پرده که تصاویری حیرت بار از زندگی مردم حاشیه را به دست میدهد. گاه قهرمان قصه خود نویسنده است، حضور یک زن آفریقایی در قلب تمدن آمریکا، تضاد بین کودکی کند شده از جهانی که آدمها هیچ درکی از حقوق فردی خود ندارند به قلب جهانی که بر مدار آزادیهای فردی میگردد با مادر چسبیده به سنتهای خود، نویسنده استادانه این رودرویی بین نسلها را تبدیل به رودرویی فرهنگها و جوامع میکند و با زبانی شیرین و گرم خواننده را همراه خود میبرد. وی روایت کودکانه را بستر قصه میسازد که در آن با لطافت تمام آثار معتبر ادبی جهان را به چالش می کشد.
سقوط مردی از آسمان به چه معناست؟ شامل ۱۲ داستان میباشد و تا کنون جوایز متعددی از جمله جایزه کِرکس، جایزه ادبی بروکلین را گرفته است و کتاب منتخب گودریدز در سال ۲۰۱۷ بوده است.
در جست و جوی ورمیر
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
به جرئت میتونم بگم توی چند سال اخیر از هیچ مجموعه داستان کوتاهی به این اندازه لذت نبرده بودم. نویسنده حرفش رو اونقدر صریح زده که گاهی آدم رو غافلگیر میکنه. فضای داستانها میتونه برای همه ما آشنا باشه .
سلام. سالها قبل کتابی خواندم به نام «مردمی که میتوانستند پرواز کنند». روح حاکم بر این کتاب مانند آن کتاب است، اگر خواندهباشیدش. اگر هم که نخواندهاید، باید بگویم چند داستان غمگین متوسط و دو سه داستان عمیق اما باز هم