کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی
معرفی کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی
کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی نوشتهٔ مریم پیری است. انتشارات مانیان این کتاب روانشناسانه را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی
چطور یک ارتباط صمیمی و عاشقانه در زندگی داشته باشیم؟ کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی کوشیده است به پاسخ این پرسش بپردازد. نویسندهٔ این کتاب، مربی و مدرس حوزهٔ توسعهٔ فردی، مشاور و زوجدرمانگر است. او این کتاب را در ۸ بخش نوشته و به موضوعاتی همچون دنیای ارتباطات، شنوندگی فعال، کیفیتهای فردی، مهارتهای آغاز یک رابطه، حد صمیمیت، تحلیل ارزشها، روابط خانوادگی و راههای صمیمیت میان زوجها پرداخته است. این کتاب ثمرۀ ۱۵ سال مطالعه، پژوهش و کسب تجربه است. مریم پیری در این اثر از مباحث نظری (تا جای ممکن) پرهیز کرده و کوشیده است تا برنامههایی عملی و کاربردی ارائه کند.
خواندن کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ افرادی که مشتاقند در کوتاهترین زمان، بیشترین تأثیر را روی مخاطبشان بگذارند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب معجزه عشق و ارتباط جادویی
«بیشتر ارتباطات ما از راه کلام صورت میگیرد و شما غالباً برای انتقال اطلاعات خود سخن میگویید، درحالیکه صحبتکردن و سخنگفتن، بهتنهایی، بدترین و کماثرترین شیوۀ انتقال است.
تحقیقات نشان داده است که تنها ۷ درصد اطلاعات ما از طریق کلام منتقل میشود. وقتی شما ساعتها برای یک نفر یا عدهای سخنرانی میکنید، بدون اینکه از سایر راههای انتقال مطالب استفاده کنید، عملاً فقط ۷ درصد گفتههایتان به مخاطب یا مخاطبانتان منتقل میشود؛ مثلاً اگر ۲ ساعت سخنرانی داشتهاید، چیزی کمتر از هشتونیم دقیقۀ آن سخنرانی را توانستهاید به مخاطب منتقل کنید.»