کتاب تاریخ موسیقی، آنطور که باید تدریس شود ( باخ، بتهوون، و باقی بروبچه ها)
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخ موسیقی، آنطور که باید تدریس شود ( باخ، بتهوون، و باقی بروبچه ها)
دیوید باربر روزنامهنگار، نویسنده، و آهنگساز کانادایی، ساکن شهر تورونتو کانادا. او تا کنون چندین کتاب به زبان طنز درباره تاریخ و آموزش موسیقی کلاسیک؛ اُپرا، و باله نوشته است.
طراح: دیوید دانالد آفریننده طرحهای کتاب حاضر، مدیر هنری یک مجله کانادایی مستقر در تورونتو است. وی طرحهای چند کتاب دیگر دیوید باربر را نیز رسم کرده است.
از متن کتاب:
هرچند یونانیان باستان نظرهایی درباره موسیقی داشتند، و حتی پیش از آن بشر اولیه احتمالاً هر روز صبح هنگام خروج از غار نوعی آواز شکار ماموت سر میداده، امروزه رسم است که تاریخ موسیقی را با آوازهای گریگوریان آغاز کنند. با این توجیه که همه چیز بالأخره باید از یک جایی شروع شود...
نامه به یک پرنده آمریکایی
شهاب لواسانی
پدیدارشناسی جانباقر پرهام
از اریحا تا مکزیکوپل بروک
مسئولیت های سرنوشت سازکری پترسون
امریکای فوق سری: نظام اطلاعاتی و امنیتی امریکا؛ چگونگی برآمدن حکومت پلیسی جدید در ایالات متحد امریکادانا پریست
بیراویمحمدرفیع جنید
ایران در آستانه سقوط ساسانیانایوانوویچ کالسنیکوف
اندیشه عدالتآمارتیا سن
بررسی وضعیت شهرسازی و برنامهریزی شهری و منطقهای در ایران معاصرمجید غمامی
موسیقی عمری به درازنای تاریخ بشر دارد. به تعبیر دیگر او همزاد بشر بوده و پا به پای انسان و همراه با او در تاریخ زیسته است!! _ بعضی ریشه ی
این کتاب به صورت مختصر و مفید به بیان سرگذشت و بررسی آثار آهنگسازان بزرگ میپردازه و زبان شیرین و طنز راوی یکی دیگر از نقاط قوت این کتاب هست. در ضمن کتاب بسیار روان و خوب ترجمه شده. خواندن این
متاسفانه پانوشت ها به درستی کار نمیکنن و با لمس شماره به قمست توضیح نمیرن.
مشکل نویسنده کتاب با بتهوون رو متوجه نمیشم! تمام مدتی که قسمت مربوط به بتهوون رو توضیح داده سعی کرده بار مشکلات شخصیتیش بیشتر از بقیه کنه!!! البته که اکثر آهنگسازان مشکلاتی در زندگی داشتن...کی نداره؟! در هر حال مرور مختصر و جالبی
من مشکلی ک با این کتاب داشتم این بود ک پاورقی ها کلا توی بخش دیگه ای بود توی آخر کتاب. من همه پاورقی هارو میخونم و واسم خیلی سخته ک همش برم آخر کتاب و دوباره برگردم جایی ک وایساده