معرفی و دانلود کتاب راز سر به مهر pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
ستاد اقامه نماز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راز سر به مهر

«راز سر به مهر» کتابی نوشته حسین فروغی است که به بازگویی حکایت‌های نماز در متون کهن می‌پردازد. این اثر ۲۹ داستان کوتاه با تصاویر گرافیکی با موضوع نماز دارد که فروهر مقدم آنها را طراحی کرده است. در این اثر حکایاتی درباره این عبادت الهی از گلستان سعدی، مجموعه ورام، هزار حکایت صوفیان، معراج السعاده و جوامع الحکایات می خوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راز سر به مهر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراز سر به مهر
موضوعداستان کوتاه، کلیات اسلام، ادبیات مذهبی
نویسندهحسین فروغی
انتشاراتستاد اقامه نماز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۱/۰۸
فرمت کتابPDF

B_karimi
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

نکات خوبی که برای یاد گرفتن، تلنگر و یادآوری مفید هستن. برای اینکه نماز بهتری بخوانیم. کتاب کاغذیش فکر کنم جذابیت زیادی داشته باشه، وقتی بازش کنید صفحات سمت راستی یک طرح مرتبط با داستانه و زیرش متنی درمورد موضوع...بیشتر

amir ataei
۱۴۰۲/۰۵/۲۳

داستان های زیبایی از کتب قدیمی درباره نماز. حکایت ها شیرین و پر مغز بود. کتاب کوتاه و خواندنی

مجاهد
۱۴۰۵/۰۱/۱۷

کتابی خوب با داستان های کوتاه که خسته‌تان نمی‌کند برای سن نوجوان کتابی خوبی هست در موضوع نماز و اهمیت اون