معرفی و دانلود کتاب از اریحا تا مکزیکو pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
مدیریت و کسب و کار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از اریحا تا مکزیکو

این کتاب هم تالیف تاریخ نشینی است و هم روابط شهر با اقتصاد را در دوره‌های مختلف تاریخ شهر در جوامع گوناگون تحلیل می‌کند. بر تالیف تاریخ شهر تاکید می‌کنیم به این جهت که از همان زمان که مواد کلاس‌های درسی خود تنظیم می‌کردیم و منابع مختلف را برای تدریس مورد بررسی قرار می‌دادیم، این حقیقت بر ما روشن شد که تاریخ شهرنشینی علی‌رغم غنای آن فاقد تالیف کاملی است که شهرنشینی را در دوره‌های مختلف به خصوص در جوامع گوناگون مورد مطالعه قرار داده باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از اریحا تا مکزیکو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز اریحا تا مکزیکو
شابک۹۷۸-۹۶۴-۹۰۱۱۷-۰-۷

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۸

عالی

سرمایه مالی: پژوهشی در باب تازه‌ترین مرحله تحول سرمایه‌داریتصویر جلد کتاب سرمایه مالی: پژوهشی در باب تازه‌ترین مرحله تحول سرمایه‌داری
رودولف هیلفردینگ
جهانی‌سازی از پایینتصویر جلد کتاب جهانی‌سازی از پایین
جرمی بریچر
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادیتصویر جلد کتاب اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
زایش سرمایه داریتصویر جلد کتاب زایش سرمایه داری
هنری هلر
بحران بی پایانتصویر جلد کتاب بحران بی پایان
جان بلامی فاستر
نقش غرب در پیدایش و گسترش اختلافات مرزیتصویر جلد کتاب نقش غرب در پیدایش و گسترش اختلافات مرزی
محمدامیر شیخ نوری
م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌تصویر جلد کتاب م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌
ساموئل هانتینگتون
عصر انقلاب اروپا در ۱۸۴۸-۱۷۸۹تصویر جلد کتاب عصر انقلاب اروپا در ۱۸۴۸-۱۷۸۹
اریک هابسبام
یا سوسیالیسم یا بربریت: از «قرن آمریکا» تا دوراهی سرنوشت‌سازتصویر جلد کتاب یا سوسیالیسم یا بربریت: از «قرن آمریکا» تا دوراهی سرنوشت‌ساز
ایستوان مزاروش
نقش زور در روابط بین‌المللتصویر جلد کتاب نقش زور در روابط بین‌الملل
آنتونیو کاسه‌سه
جهان می پذیرد یا نهتصویر جلد کتاب جهان می پذیرد یا نه
ویلیام گریدر
درباره‌ی دولت؛ کلاس‌های کالج فرانسه (۱۹۸۹-۱۹۹۲)تصویر جلد کتاب درباره‌ی دولت؛ کلاس‌های کالج فرانسه (۱۹۸۹-۱۹۹۲)
پیر بوردیو
تزهای بلوم: گزیده مقالات سیاسی ۱۹۱۹-۱۹۲۹تصویر جلد کتاب تزهای بلوم: گزیده مقالات سیاسی ۱۹۱۹-۱۹۲۹
گئورگ لوکاچ
مجلس شورای اسلامی: دوره پنجمتصویر جلد کتاب مجلس شورای اسلامی: دوره پنجم
علی خسرو شیری
جهانی کردن فقر و فلاکتتصویر جلد کتاب جهانی کردن فقر و فلاکت
احمد سیف
دولت و جامعه در گذار چین به دموکراسیتصویر جلد کتاب دولت و جامعه در گذار چین به دموکراسی
شیائوجین گوئو
زیبایی‌شناسی علم اقتصادتصویر جلد کتاب زیبایی‌شناسی علم اقتصاد