کتاب مالیه بینالملل
خواندن نظراتمعرفی کتاب مالیه بینالملل
ممکن است این سوال پیش آید که چرا بایستی مالیه بینالملل خوانده شود. یک جواب ساده این است که با داشتن زمینه مناسب از این رشته طبیعتا فرصت بیشتری در بازار کار برای ما ایجاد میشود. ولی اگر بخواهیم برخورد علمیتر با این سئوال داشته باشیم جواب ما این خواهد بود که بحثهای اقتصاد کلان و پول و بانک در سطوح متوسط، بیشتر در رابطه با اقتصاد بسته است. به عبارت دیگر در این مباحث روابط اقتصادی با بقیه جهان مورد مطالعه قرار نمیگیرد. در مالیه بینالملل روابط پولی بینالملل و موسسات مربوط مورد بحث و مطالعه قرارمیگیرند و مشخص میشود که امکانات تجاری و سرمایهگذاری تنها به داخل یک اقتصاد محدود نمیگردد.
سابقا مالیه بینالملل همراه با تجارت بینالملل مورد مطالعه و تدریس قرار میگرفت ولی امروزه بدلیل وسعت گرفتن دانش و تحقیقات در این زمینه، مطالعه بخش پولی اقتصاد بینالملل بصورت مجزا لازم گردیده است.
در این مباحث بیشتر آثار پولی تجارت بینالملل و نیز حرکت عوامل تولید بین کشورها مورد بررسی قرار میگیرد. در این کتاب سعی بر این است که در سطحی متوسط با مسائل پول بینالملل و موسسات مربوطه آشنا شویم تا زمینه خوبی برای مطالعه مطالب پیشرفته در مالیه بینالملل بدست آوریم.
اقتصاد بینالملل![]()
اقتصادسنجی میانهعلی حسین صمدی
بودجهحسین فرهنگمهر
اقتصادسنجی کاربردی پیشرفتهحسین عباسی نژاد
اقتصاد خرد ۲یگانه موسوی جهرمی
حسابرسی؛ منطبق با استاندارهادی حسابرسی و به همراه نکات کلیدی و مهم در حسابرسیاشرف اسدی
اقتصادسنجی؛ جلد اول (همراه با کاربرد نرمافزارهای ویژهی اقتصادسنجی)اسماعیل پیش بهار
تئوری اقتصاد خرد پیشرفتهجفری ای جِهِل
اقتصادسنجی؛ جلد دوم (همراه با کاربرد نرمافزارهای ویژهی اقتصادسنجی)اسماعیل پیش بهار
اصول مالیه بین الملل با رویکرد جدیدمحمد واعظ
اقتصاد رفتارییداله دادگر
اقتصاد خرد میانه (جلد اول)غلامرضا گرائینژاد
تحلیل داده های اقتصادیگری کوپ
تحلیل اقتصاد سنجی پانل دیتااحسان رسولی نژاد
عوامل رکود تورمی و راهکارهای خروج (جلد دوم)سیدعلی مدنیزاده
اقتصاد کلان؛ رویکرد ییشرفتهرابرت جی. بارو
روش های بهبود املا و انشانویسی![]()
ستار عبداله پور
به طراوت بارانعباس قندی