کتاب مالیه بینالملل
خواندن نظراتمعرفی کتاب مالیه بینالملل
ممکن است این سوال پیش آید که چرا بایستی مالیه بینالملل خوانده شود. یک جواب ساده این است که با داشتن زمینه مناسب از این رشته طبیعتا فرصت بیشتری در بازار کار برای ما ایجاد میشود. ولی اگر بخواهیم برخورد علمیتر با این سئوال داشته باشیم جواب ما این خواهد بود که بحثهای اقتصاد کلان و پول و بانک در سطوح متوسط، بیشتر در رابطه با اقتصاد بسته است. به عبارت دیگر در این مباحث روابط اقتصادی با بقیه جهان مورد مطالعه قرار نمیگیرد. در مالیه بینالملل روابط پولی بینالملل و موسسات مربوط مورد بحث و مطالعه قرارمیگیرند و مشخص میشود که امکانات تجاری و سرمایهگذاری تنها به داخل یک اقتصاد محدود نمیگردد.
سابقا مالیه بینالملل همراه با تجارت بینالملل مورد مطالعه و تدریس قرار میگرفت ولی امروزه بدلیل وسعت گرفتن دانش و تحقیقات در این زمینه، مطالعه بخش پولی اقتصاد بینالملل بصورت مجزا لازم گردیده است.
در این مباحث بیشتر آثار پولی تجارت بینالملل و نیز حرکت عوامل تولید بین کشورها مورد بررسی قرار میگیرد. در این کتاب سعی بر این است که در سطحی متوسط با مسائل پول بینالملل و موسسات مربوطه آشنا شویم تا زمینه خوبی برای مطالعه مطالب پیشرفته در مالیه بینالملل بدست آوریم.
نابرابری اقتصادی
بودجه ریزی بر مبنای عملکرد؛ تئوری و مدل پیاده سازیعادل آذر
درآمدی بر توسعهی اقتصادینادر مهرگان
اقتصادسنجی کاربردی پیشرفتهحسین عباسی نژاد
مدلهای خود توضیحبرداری ساختاری SVAR در اقتصادسنجیحسین اکبری فرد
اقتصادسنجی؛ جلد دوم (همراه با کاربرد نرمافزارهای ویژهی اقتصادسنجی)اسماعیل پیش بهار
اقتصاد توریسممیثم موسایی
مثالهای کاربردی اقتصادسنجی در ایویوز ۱۰حمیدرضا حری
تجارت جهانی و نظام پرداختها (جلد۲: مالیه بینالملل و نظامهای ارزی ومسائل نظام پرداختها)ریچارد ای. کیوز
سرمایه گذاری جسورانه و ارزش گذاری استارتاپامیرسینا جیرفتی
مزارع، کارخانه ها و کارگاه هاپیتر کروپتکین