معرفی و دانلود کتاب مالیه بین‌الملل pdf + خلاصه رایگان

کتاب مالیه بین‌الملل

۳.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
اسدالله فرزین وش

معرفی کتاب مالیه بین‌الملل

ممکن است این سوال پیش آید که چرا بایستی مالیه بین‎الملل خوانده شود. یک جواب ساده این است که با داشتن زمینه مناسب از این رشته طبیعتا فرصت بیشتری در بازار کار برای ما ایجاد می‎شود. ولی اگر بخواهیم برخورد علمی‎تر با این سئوال داشته باشیم جواب ما این خواهد بود که بحث‎های اقتصاد کلان و پول و بانک در سطوح متوسط، بیشتر در رابطه با اقتصاد بسته است. به عبارت دیگر در این مباحث روابط اقتصادی با بقیه جهان مورد مطالعه قرار نمی‎گیرد. در مالیه‎ بین‎الملل روابط پولی بین‎الملل و موسسات مربوط مورد بحث و مطالعه قرارمی‎گیرند و مشخص می‎شود که امکانات تجاری و سرمایه‎گذاری تنها به داخل یک اقتصاد محدود نمی‎گردد. سابقا مالیه بین‎الملل همراه با تجارت بین‎الملل مورد مطالعه و تدریس قرار می‎گرفت ولی امروزه بدلیل وسعت گرفتن دانش و تحقیقات در این زمینه، مطالعه بخش پولی اقتصاد بین‎الملل بصورت مجزا لازم گردیده است. در این مباحث بیشتر آثار پولی تجارت بین‎الملل و نیز حرکت عوامل تولید بین کشورها مورد بررسی قرار می‎گیرد. در این کتاب سعی بر این است که در سطحی متوسط با مسائل پول بین‎الملل و موسسات مربوطه آشنا شویم تا زمینه خوبی برای مطالعه مطالب پیشرفته در مالیه بین‎الملل بدست آوریم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مالیه بین‌الملل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمالیه بین‌الملل
موضوعمدیریت و کسب و کار، اقتصاد
نویسندهاسدالله فرزین وش
انتشاراتانتشارات نور علم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۷/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه مدیران خلاق

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
اقتصاد خرد میانه (جلد اول)
غلامرضا گرائی‌نژاد
پیش بینی ریسک مالی
جان دنیلسون
فرهنگ لغات اقتصاد سلامت
آلان ارل اسلاتر
اعتبارات بانکی؛ از اعتبارسنجی مشتریان تا وصول مطالبات
رامین شاه محمدی
آموزش مصور مباحث کاربردی در اقتصادسنجی (پانل دیتا)
پروانه کمالی دهکردی
اقتصاد کلان رفتاری
پل گراوی
اقتصادسنجی؛ جلد اول (همراه با کاربرد نرم‌افزارهای ویژه‌ی اقتصادسنجی)
اسماعیل پیش بهار
اقتصادسنجی؛ جلد دوم (همراه با کاربرد نرم‌افزارهای ویژه‌ی اقتصادسنجی)
اسماعیل پیش بهار
اقتصاد خرد پیشرفته (جلد اول)
عباس معمارنژاد
بازار سرمایه با رویکرد نقش تقسیم سود سهام بر رفتار بازار
الهام اویسی فردوئی
اقتصاد سنجی (جلد دوم؛ پیشرفته)
علی سوری
اقتصادسنجی کاربردی پیشرفته
جعفر حقیقت
اقتصاد پولی؛ جلد اول
جاگدیش هاندا
اقتصاد سنجی (جلد سوم؛ تکمیلی)
علی سوری
اقتصاد خرد پیشرفته (جلد دوم)
عباس معمارنژاد