کتاب انذارهای اقتصادی نقدی کوتاه بر اقتصاد سیاسی دهه هشتاد ایران
معرفی کتاب انذارهای اقتصادی نقدی کوتاه بر اقتصاد سیاسی دهه هشتاد ایران
کتاب «انذارهای اقتصادی» که همان نقدهای کوتاه به اقتصاد سیاسی ایران در دهه هزار و سیصد و هشتاد شمسی است در بردارنده بخشی از مسایل اقتصادی متنوعی است که در این مدت در اقتصاد ما، موضوع تصمیمگیری بوده و ضرورت داشته است در خصوص آنها اطلاعرسانی شده و در مورد آنها انذارهایی از ناحیه یک معلم اقتصاد ایران و همچنین یک نماینده مجلس شورای اسلامی داده شود.
خوشبختانه فاصله یک دهه در نگارش، این کتاب را واحد این ویژگی هم کرده است که مطالب مندرج در آن، با تعداد زیادی از پیآمدهای تصمیمات اتخاذ شده، به محک تجربه زده شود و میزان مقرون به صحت بودن انذارهایش، در عمل مورد سنجش واقع گردد.
این واقعیت کمک میکند تا علاقمندان به مسایل اقتصاد سیاسی ایران، امکان شناخت واقعبینانهتری از سنتها و قوانین حاکم بر اقتصاد ایران را بهدست آورند و از آن طریق فرصت یابند تا این شناخت را با نوع تئوریهای مرسوم در اقتصاد متعارف به قضاوت عالمانه بنشینند و از قبل این مطالعات تطبیقی، راهکارها و سیاستهای بهینهتری را برای اقتصاد سیاسی ایران تدارک ببینند.
اصول طراحی کارخانه زیردریایی
محسن خسروی بابادی
تلفن ناآشناسیدعبدالمجید حیرت سجادی
تمنای بی خزانشیرین زارعپور
قطار هواییشیوا رومانی
روش های استاندارد شناسایی و اندازه گیری رسوب ها در آب و پساب های صنعتیکیومرث زرگوش
تست های هوش گفتاری (جلد چهارم)داریوش صادقی
مسائل آموزش و یادگیری زبان فارسی به عنوان زبان دوم یا خارجیامیررضا وکیلیفرد