معرفی و دانلود کتاب اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی

کتاب اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی

۳.۵(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی

کتاب اقتصاد اجتماعی ارائه‌کنندۀ یک چهارچوب تحلیلی و قابل آزمون برای این مسأله است که افراد با درنظر گرفتن محیط اجتماعی و همچنین کالاها و خدمات متعارف موجود در تابع مطلوبیتشان، چگونه انتخاب‌های خود را شکل می‌دهند. این توابع مطلوبیت بسط یافته، روشی را برای تحلیل این موضوع فراهم می‌کنند که تغییرات محیط اجتماعی چگونه بر انتخاب‌ها و رفتارهای افراد اثر می‌گذارد. از این مهم‌تر، این توابع روش تحلیلی را ارائه می‌دهند تا مشخص شود خود محیط اجتماعی چگونه به وسیلۀ تعاملات افراد تعیین می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اقتصاد اجتماعی؛ رفتار بازار در یک محیط اجتماعی
قیمت کتاب:۱۷۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مدیران خلاق

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۱۷

بسیار عالی در بستر یک اجتماع خوب اقتصاد هم وب رشد کرده و جامعه طبیعتاً توسعه پیدا میکند