معرفی و دانلود کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریک pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریکsubscriptionAvailable

کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریک

۴.۶ امتیاز(از ۱۴۰ رأی)
جف کینی، فرخنده بافنده
انتشارات:
نیکو نشر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریک

مجموعه شش جلدی «خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه» به قلم جف کینی، داستان مصور طنز و دنباله‌داری برای نوجوانان است. در این مجموعه یک نوجوان بی‌عرضه خاطراتش را از کارها و تجربیات تازه‌اش می‌نویسد. جف کینی نویسنده، طراح بازی، کارتونیست، بازیگر و کارگردان، مجموعه کمیک‌ استریپی به نام ایگدوف که در نشریه‌ی دانشجویی دایاموندبک منتشر می‌شد را خلق کرد. کینی با نویسندگی و تصویرگری مجموعه کتاب‌های کودک «خاطرات یک بچه بی‌عرضه» به شهرت رسید. کنی شخصیت این اثر را در ۱۹۹۸ طراحی کرد، اما اولین‌بار در آوریل ۲۰۰۷ به شکل کتاب چاپ و منتشر شد. مجله‌ی تایم در آوریل ۲۰۰۹ نام کینی را در زمره‌ی تأثیرگذارترین اشخاص جهان آورده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ فرمایشات جناب رودریک
موضوعطنز، داستان کودک و نوجوانان
نویسندهجف کینی
مترجمفرخنده بافنده
انتشاراتنیکو نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۱۰/۱۷
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تازه‌ها، مجموعه خاطرات یک بچه بی‌عرضه، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Helia

خوب و خنده داربود

fateme
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۲/۲۹

کتاب جالبیه البته اگه با زبان اصلی بخونیش ترجمه اش افتضاح بود من واقعا ناراحت شدم حیفه کتاب به این خوبی و بامزگی رو اینجوری ترجمه کنن 😳😱😭😭😭

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️

۱۳۹۹/۰۱/۱۴

فوق العاده

کاربر کتاب خون
۱۳۹۸/۱۲/۲۱

کتابای این مجموعه عالین😍😍😍 مخصوصا زبان اصلی که خیلی بهتره.

"Shfar"

۱۳۹۹/۰۳/۱۳

بهترین کتاب جهانه

Astrid
۱۳۹۹/۰۷/۲۶

این کتاب رو به همه نوجوانان پیشنهاد میکنم چون بسیار سرگرم کننده،جذاب و طنز هستش،14 جلدش رو هم پسندیدم و عالی بود.