کتاب غدیر
خواندن نظراتمعرفی کتاب غدیر
داستان غدیر و تاریخ غدیر، از عظمت و ضرورت ولایت و ریشهای بودن این مساله خبر میدهد.
این کتاب استاد صفایی حائری به تحلیلی از ولایت و زیربنا و پایههای آن، ضرورت ولایت و هدف از این ولایت و رهبری و گامهای رسول نسبت به این ولایت و رهبری میپردازد.
تو می آیی
نامه ای به پسرم موسیعلی صفایی حائری
نامه ای به پسرم محمدعلی صفایی حائری
کید پنهانعلی صفایی حائری
۵,۵۰۰۵۰%
مولای ما نمونه دیگر نداشته است اعجاز خلقت است و برابر نداشته است وقت طواف دور حرم فکر می کنم این خانه بی دلیل ترک برنداشته است دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی آیینه ای برای پیمبر نداشته است سوگند می خورم که نبی
کتابی گرچه کوتاه اما بسیار پربار به قلمِ استاد علی صفائی حائری که چند بار خواندنش خالی از لطف نیست و شمارا با معنی و مفهوم ولایت ، زیربنای ولایت و ضرورت ولایت آشنا میکند که نگرشِ شما را تغیر
ولایت علی نه علی را دوست داشتن که فقط علی را دوست داشتن است ❤ کتاب خوبی بود جمع و جور و پر مغز
صرفا جهت یادآوری! دوستان چند بار زیر این کتاب نظر گذاشتن که با توجه به اینکه نزدیک غدیر هستیم، بد نیست خونده بشه. نظر دادیم بیاد تو لیست، اونایی که ندیدن این کتابو ببیننش:) لذت ببرید!
عالی بود،پیشنهاد می کنم در این ایام نزدیک به عید غدیر مطالعه بفرمایید
در آستانه عید غدیر خواندنیه! 😊😊👌🏻👌🏻👌🏻... حتما بخونید... نثر فوق العاده ای داشت
کوتاه است، ولی آهسته و پیوسته بخوانید.
کاش کتاب های استاد صفایی حائری را در بی نهایت قرار دهید
کتاب مختصر و مفید و جالبی بود پاسخ سوالاتی را به صورت مختصر و با بیانی ادبی می دهد: ولایت یعنی چه؟ چرا ولی لازم است؟ چه انسانهایی به ولی نیاز ندارند؟ گام های رسول خدا صلی الله علیه وآله و سلم برای ولایت
شعر قاسم صرافان برای امام علی علیه السلام (عید غدیر) فقط بر «لافتی الاعلی» باید پناه آورد چو با «لاسیف الاذوالفقار» ت. درکمینی تو درایمان و نبرد و هر فضیلت، اولین هستی فقط در بازگشت از جنگ، حیدر! آخرینی تو چه جای حیرت؟ او بایدکه