معرفی و دانلود کتاب کودک مهربان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کودک مهربانsubscriptionAvailable

کتاب کودک مهربان

کتابی درباره‌ی تو و معجزه‌ی مهربانی‌ات (مهارت‌های زندگی جلد بیست و یکم)

۳.۹(از ۷ امتیاز)
مایکلین ماندی، برزو سریزدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کودک مهربان

«کودک مهربان» کتاب بیست و یکم از مجموعه مهارت‌های زندگی صابرین است. این کتاب به کودکان مهربان بودن را آموزش می‌دهد و درباره مهربانی کردن به‌جا و نابه‌جا، مطالبی آموزنده و تصاویری جذاب دارد. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کودک مهربان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کودک مهربان
عنوان دیگر:کتابی درباره‌ی تو و معجزه‌ی مهربانی‌ات (مهارت‌های زندگی جلد بیست و یکم)
عنوان انگلیسی:One caring kid: a book about you and what your kindness can do
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان، روان‌شناسی کودک و نوجوان
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مهارتهای زندگی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

eloohii
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

همونطور که خود نویسنده هم گفته نه تنها برای کودکان ، که برای بزرگسالان هم مناسبه یادآور خوبیه برای اهمیت مهربانی و بخشش و انعطاف پذیری

sin.mim.87
۱۳۹۹/۰۴/۰۸

عالیه ... چقدر خوبه برا بچه مدرسه ای هامون اینارو بخونیم عالیه عالیههه من خودم تصمیم گرفتم تموم جلدها رو هرچقدرم گرون باشه برای بچه هام بخرم و تو خونه داشته باشم حس میکنم زیباترین هدیه ست براشون

Green Phoenix
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۱/۰۹

داستان خاصی نداره و فقط یه سری نکته رو به زبان ساده بیان کرده کسل کننده است ...

۱۴۰۵/۰۱/۲۱

من این کتاب رو برای دانش اموزای کلاس اول و دوم کلاس فبک استفاده کردم فوق العاده بچه ها دوست داشتن💚

فاطمه ابراهیمی
۱۴۰۱/۱۰/۰۵

کلا این مجموعه عالیه و نکته های مهم تربیتی خوب پیاده بیان می‌کنه

وقتی به خانه‌ی دوستمان می‌رویم
آماندا دورینگ تورویل
آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
عصبانیوزوروس
برایان موزس
بزبز زنگوله‌پا
سوسن طاقدیس
کی بود؟ کی بود؟ بلند بود قدش هزار و چند بود (طبیعت)
ناصر کشاورز
چه کفش های مسخره ای!
عروسی، عروسی، توی غار بزرگ خرسی
سوسن طاقدیس
خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
تریسی کوردروی
لطفاً بگو لطفاً
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکت
کارول آن مارو
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو