٪۵۰
کتاب سوگند به فرشتگان در صف
مهران نجفیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب سوگند به فرشتگان در صف
«سوگند به فرشتگان در صف» دومین رمان مهران نجفی است که دو روایتگر دارد و درباره خبرنگار ایرانی است که در سال ۲۰۱۱ در بمبگذاری نروژ کشته شد. این بمب در خارج دفتر نخستوزیر نروژ و ساختمانهای دولتی نزدیک به آن منفجر شد. در این حادثه در مجموع ۳۱۰ نفر زخمی و کشته شدند.
بخش اول رمان در ایران میگذرد و رهام برادر خبرنگار آن را روایت میکند. بخش دوم در نروژ و اسلو میگذرد و از زبان رزان، خبرنگار قربانی روایت میشود.
رزان که از بیماری طولانی مادرش خسته است، برای ادامه زندگی به نروژ کوچ می کند و برادرش رهام در ایران با اندوه مرگ ماد، افسردگی پدر و عشقی در شرف از دست رفتن دست و پنجه نرم میکند:
«دقایق زیادی را توی راهرو منتظر مینشینم تا به من اجازهٔ ورود داده میشود. وقت حرکت، سربازی مرا در طول راهرو همراهی میکند و مسیر را نشانم میدهد. سطح راهرو از کاشیهای صیقلی پوشیده شده که مهتابیهای خاموش روی سقف را شبیه لکههای سیاه نمایش میدهند، در امتداد هم و مقطع، درست شبیه خطکشیهای خیابان، اما با رنگی متفاوت.
راهرو به نظر نمیرسد تمامی داشته باشد. لرزم میزند. هوا سرد است و دیوارهای سپید و لکگرفتهٔ راهرو بر این سردی میافزاید. روی دیوار سمت چپ من با فاصلههای کوتاه پنجرههایی کار گذاشتهاند که در مسیر هم و به صورت سریالی میشود محوطهٔ ساختمان را دید. محوطه خالی است و باد سردی میوزد. این را میشود از حرکت سریع پرچم بالای دیوار دریافت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سوگند به فرشتگان در صف و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | سوگند به فرشتگان در صف |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۰۳۰۲۵۵۹ |
| تعداد صفحهها: | ۲۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۵۵۰۰ تومان |
| نسخۀ صوتی: | خرید کتاب صوتی سوگند به فرشتگان در صف |
سیر تا پیاز آداب غذا خوردن در رستوران ۳![]()
امیلی پست
سواد حرکتی دانش آموزانحسین ابراهیمی
فرهنگ تصویری کفش هاپدرام حکیم زاده
برگ های وجودمهدی سالارینسب
رابطه خلاقیت و تفکر انتقادی با قدرت حل مسئله دانش آموزان تیزهوشپدرام خسروی

پیشنهاد میکنم اگه دنبال یه رمان ایرانی میگردین خوندن این کتاب از دست ندین. بخصوص از توضیحات کتاب خیلی خوشم آمد.
اصلاً خوب نیست