معرفی و دانلود کتاب روزهای خرمشهر pdf + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۴ رأی)
مرتضی سرهنگی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روزهای خرمشهر

«روزهای خرمشهر» کتابی درباره اوضاع خرمشهر در زمان جنگ تحمیلی و محاصره و آزادی آن به قلم مرتضی سرهنگی است که به زبانی کودکانه و روان و برای گروه سنی ب نوشته شده است: «سال‌ها پیش، وقتی ارتش متجاوز عراق به خاک میهن مقدس ما حمله کرد ، خرمشهر از اولین شهرهایی بود که به محاصره‌ی عراقی ها درآمد .مردم خرمشهر برای دفاع از شهر آماده شدند. آنان با دست خالی و کمترین سلاح در برابر دشمن مقاومت کردند. خیابان‌ها کوچه‌ها، پس کوچه‌ها، خانه‌ها، مدرسه‌ها و کارخانه‌ها و همه‌جا سنگر مردم شد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزهای خرمشهر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروزهای خرمشهر
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی روزهای خرمشهر

محمدحسین Ghafari
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۲۳

متن کتاب برای بچه ها هیچ جذابیتی ندارد و با کلمات قلمبه سلنبه نوشته شده است. واقعاً حیف این صفحه آرایی با این محتوا آخه بچه چه می‌دونه تجزیه طلبی و این حرفها یعنی چه بجای اینها میبایست یک چندتا...بیشتر