٪۵۰
کتاب اقیانوس ها چرخ می زنند
پری آختهانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب اقیانوس ها چرخ می زنند
کتاب «اقیانوسها چرخ میزنند» خاطرات ناوسروان تکاور مهدی ارتیانی به قلم پری آخته است.
آخته حدود ۳۵ ساعت با این تکاور نیروی دریایی مصاحبه کرده است که حاصلش را در این اثر میخوانید:
«نگاه پدرم قفل شده بود به نگاهم. بغض داشت خفهام میکرد.
کمکم داشت پشت لبهایم سبز میشد. کلاس سوم دبیرستان و شانزدهساله بودم.
احساس عجیبی مثل بی یار و یاور شدن و بیکس شدن داشتم. پدرم یک ماه میشد که توی خانه بستری بود. ساعت چهار بعدازظهر روز سهشنبه بود. دورتادورش نشسته بودیم، اما نگاهش بیشتر به من بود. توی دلم میگفتم: «حتماً مادر و خواهرها و برادرم، محسن، رو به من میسپاره.» فشار خون زیاد باعث شده بود کلیههایش از کار بیفتند. سیستم بدنش کلاً به هم ریخته بود.
بعد از فوت پدرم، چون پسر بزرگ خانواده بودم، مسئولیت خانواده به گردن من افتاد. هنوز شور و هیجان نوجوانی توی وجودم بود، اما میدانستم تأمین مخارج خانواده با من است و باید برای خودم کاری دستوپا کنم. مادرم اصرار میکرد درسم را ادامه بدهم، ولی ترک تحصیل کردم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اقیانوس ها چرخ می زنند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اقیانوس ها چرخ می زنند |
مادرانه های تغذیه اینگین نادری زرنق
هویت مغز شماشانتل پرات
تاریخ روابط ایران و عربستانسیدمحمد حسینی

چقدر زیبا بودداستان خرید دوچرخه تا آخر مسابقات کشتی مهدیس ۱۱ساله
عالی.مثل اینه که کنار قهرمان داستان نشستی و داره برات خاطره تعریف میکنه.نمیشه کتاب رو کنارگذاشت.شیرین و زیبا است