کتاب نبرد تفسیرها و غنی سازی اورانیوم در ایران
خواندن نظراتمعرفی کتاب نبرد تفسیرها و غنی سازی اورانیوم در ایران
فرشاد کاشانی که دانشآموخته حقوق بینالملل است در کتاب خود «نبرد تفسیرها و غنی سازی اورانیوم در ایران؛ واکاوی تفسیرهایی که به برجام انجامید» نتیجه یک اظهار نظر درباره برجام را در قالب حقوقی واکاوی کرده است.
اظهار نظر هانس بلیکس، سیاستمدار سوئدی و سومین دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که عقیده داشت که درباره برجام بلاخره دیپلماسی صبر نتیجه داد و با استقامت و اراده مذاکرهکنندان و رهبران آنها توافق هستهای امکان پذیر نمیبود.
شما در این کتاب با سیر حقوقی پرونده برجام آشنا میشوید. دانستن سیر حقوقی این پرونده مهم، به دیپلماتها، قانونگذاران و کارشناسان مرتبط با مسایل هستهای ایران کمک بسیاری خواهد کرد.
در بخشی از مقدمه اثر میخوانید:
«سرنوشت اینطور رقم زده بود که یکی از پرحاشیهترین معاهدات بینالمللی از میان نزدیک به ۲۰۰ عضو پیمان منع گسترش سلاح اتمی به هزینه یک دولت و ملت و مشخصا ایرانیهای همنسل ما تفسیر شود. پرونده اتمی ایران و اختلاف با دولتهای عضو دائم شورای امنیت با سرنوشت این پیمان که یکی از آثار مهم تشکیل سازمان ملل متحد پس از جنگ جهانی دوم است ۱۳ سال گره خورد و سرانجام با تفسیری که ایران از آن داشت و البته با همراهی دیگر بازیگران باز شد.
این دورهای پر زحمت و مشقت برای شمار گستردهای از ایرانیان بود که طی اواخر آن و با شدت گرفتن تحریمهای بینالمللی حتی برای دستیابی به داروهای حیاتی با مشکلات باورنکردنی مواجه شده بودند.
این برای اولین بار در تاریخ شورای امنیت سازمان ملل است که کشوری با گرفتن ۶ قطعنامه تحریمی که برای اولین بار در تاریخ جهان تحریمهای بانکی هم شامل آن بود، ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد که به موضوع تهدید صلح و امنیت جهانی اختصاص دارد، موفق شده بدون اجرای هیچکدام از خواستههای اصلی شورای امنیت که آنها را خلاف حقوق خود میدانسته با مذاکره و دیپلماسی ضمن لغو تمامی تحریمها، پرونده خود را از ذیل این فصل خارج کند.»
وایو در سرزمین آناهید (جلد دوم)
سمانه پناهی
اسب عصبیحسن اسماعیلی طاهری
رشد حرکتی انسانشیلا صفوی همامی
محاکمه ارسطوغزال مهاجریزاده
فلسفه عالی یا حکمت صدرالمتألهین (جلد دوم)جواد مصلح
آموزش عالی در عصر رایانه: مبانی برنامهریزی و طراحی آموزش الکترونیکیمحمدرضا نیستانی
مبانی نوروفیزیولوژیکی حرکتمارک ال. لاتاش
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خوبی بود درباره سرانجام برنامه صلحآمیز استفاده ز انرژی هستهای و سرانجام آن که به فرجام نرسید و هنوز هم داستان برجام ادامه دارد و امیدوارم روزی به طور کامل ما از مواهب نرژی هستهای برخوردار شویم و البته
لغو تمامی تحریم ها 🤔🤦♂️🤲