برای خرید و دانلود کتاب اخبات نوشته علی صفایی حائری و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب اخبات
«اخبات» نوشته علی صفایی حائری (عین. صاد) کتابی درباره فضیلت شبهای قدر است. شبهای نوزدهم، بیستویکم و بیستوسوم ماه رمضان.
او در این کتاب با استناد به قرآن کریم مرحلهای بالاتر از ایمان برمیشمارد که اخبات نام دارد. در این کتاب درباره راههای وصول به این مرحله نیز اشاره شده و بهترین زمان آن شب قدر دانسته شده است:
برای وصول به اخبات راههای مختلفی گفته شده است:
یکی میگوید باید اطعام کرد. یکی میگوید باید محبت کرد. یکی میگوید نماز شب بخوان و یکی هم میگوید همه عبادتها را انجام بده و همه معصیتها را رها کن، در حالی که انسان اگر همه عبادتها را انجام دهد و همه معصیتها را هم ترک کند، تازه میشود متقی. و اگر آنها را خوب هم انجام دهد و کم نگذارد، تازه میشود محسن. اخبات، گامی است جز این چیزهایی که تاکنون شنیدهاید.
پس برای سلوک چه کنم؟ واجبات را بیاورم؟ محرمات را ترک کنم؟ با این نوع سلوک، در انسان غرور ایجاد میشود؛ همان غروری که شیطان را با شش هزار سال عبادت رجیم کرد؛ چرا که یک کبر داشت.
اطلاعات تکمیلی
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۳۲ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۳۰,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
شابک | undefined |
مشاهده همه نظرات (۲۲)سه سخنرانی پیوسته استاد صفایی در شبهای قدر، پیرامون یکی از مراحل مهم سیر سلوکی؛ یعنی اِخبات... از نظر ایشون (که در واقع بر اساس آیات و روایات هستش) پنجمین مرحله سیر سلوکی، اِخبات هستش که بعد از اسلام و ایمان
کتاب بسیار راحت و خوش مغزی بود.حتما بخونیدش. برای اینکه بتونید درک بهتری از آثار این نویسنده داشته باشید حتما اول کتاب رشد و بعد کتاب صراط رو بخوانید.این دو عالی اند.برای هرکسی که در جستجوی حق است.🌺
در آستاته شب های قدر توصیه می شود!
خیلی خوب بود.... راستش من همیشه از این گوینده هایی که کلا شب قدر را به قربان صدقه رفتن مستمعین می گذرانند و هی هندوانه بغلشان می گذارند که «مرسی که هستی» بدم می آید... خوف و رجا باید کنار هم
لطفا این کتاب رو هم در قسمت مهمانی کتاب (آشنایی با علی صفایی حائری) بگذارید.🌹🍃🙇
بسیار عالی بود.. طاعات و حالاتی که حاصلی جز غرور ندارن که مانع وصال هم هستن،اما مخبتین...واصل به رحمت حضرت حقند، متواضع و دل شکسته
بسیار عالی.
واقعا کتاب خییلی خوبیه برای خودشناسی...آثار استاد صفایی با یه زبون خاص بیان میشن و باید خیلی فکر کرد تا عمیق درک شون کنی...
عالییی بود
کتتب خوبی است درباره شب های قدر