کتاب ضامن های معتبر
مجموعه داستان طنز با نگاهی به مقوله اقتصاد مقاومتی
سیدسعید هاشمیانتشارات:
انتشارات کتاب جمکران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب ضامن های معتبر
«ضامنهای معتبر» مجموعه داستان طنز اجتماعی با نگاهی به مقوله «اقتصاد مقاومتی» و نوشته سید سعید هاشمی است. بچهٔ زباننفهم، مسکن آقای خوشنشین، ضامنهای معتبر، رابطهٔ غیرمستقیم ارج و خانمِ آقارضا، حیوانات شکایتنامه تنظیم میکنند!، دزدی که ولکن نبود!، لابهلای صدتا شغل جورواجور!، بنگاه داداش، حقوق دو برابر و تو روحت... نام داستانهای این مجموعه هستند.
بخشی از داستان «ضامنهای معتبر» را میخوانید:
آقا کاوه چاییاش را هورتی سرکشید و گفت: «کجای کاری آقای ناصری مگه از چم و خم بانکها خبر نداری؟ چه وامی، چه کشکی؟ دوزار میخواهی وام بگیری، صدجور مدرک و ضامن ازت میخوان. آخرش هم یا وام رو نمیدن. یا یک دهمش رو میدن و صدبرابرش رو میگیرن.»
آقای ناصری چاییاش را آرامآرام خورد و گفت: «بله درست میفرمایید. اما چاره چیه؟»
و توی دلش دعا کرد چاییاش زودتر تمام شود و از بنگاه آقا کاوه بزند بیرون، چون هم هنوز شرمندهٔ آقا کاوه بود و هم اینکه بیرون از آنجا یک عالمه کار داشت و باید میرفت به کارهایش میرسید.
آقا کاوه پرسید: «حالا چقدری وام میخواهی؟»
- واللّه، وارد یک بنایی کوچیک شدم، یه کم بدهکارم. اگه بشه، حدود ده میلیون تومن.
- ای بابا، تو به خاطر ده میلیون تومن به این بانکها رو انداختی؟
آقای ناصری لبخندی مصنوعی زد و گفت: «آخه ده میلیون تومن پول کمی نیست. من بهخاطر همین پول خیلی در فشارم و هرروز طلبکارها میان در خونهمون.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ضامن های معتبر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ضامن های معتبر |
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
کتاب شامل چند داستان طنز درمورد اقتصاد مقاومتی و مشکلات اقتصادی بود. داستان ها متنوع و جالب و خنده دار بودن. همچنین دوزِ طنز داستان هم خوب بود ولی خیلی شدید نبود.