معرفی و دانلود کتاب پرچمدار نینوا + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرچمدار نینوا

کتاب پرچمدار نینوا

تحلیلی از زندگانی حضرت عباس (ع)

نوع کتاب
۴.۸ امتیاز(از ۸ رأی)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب پرچمدار نینوا

کتاب «پرچمدار نینوا» تحلیلی از زندگانی حضرت عباس (ع) به قلم محمدمهدی اشتهاردی است. یکی از این انسان‌های والامقام که بر اثر ایثار، اخلاص، فداکاری و دلاوری به چنین امتیازی دست یافته و بر فراز قلّه عالی انسانیّت، سرافراز ایستاده، حضرت عباس (ع) است که به راستی خلف صالح و نمونه‌ای از تمام کمالات پدر است. تا آنجا که گفته‌اند: «همان گونه که علی (ع) نسبت به پیامبر اسلام (ص) بود، حضرت عباس (ع) نیز نسبت به امام زمانش حضرت حسین بن علی (ع) همان گونه بود». از آغاز نهضت عظیم و جاودانی امام حسین (ع) تا پایان آن، شریک بزرگ امام و برای تحقق این نهضت در هیچ موردی از حریم فرمان و خواسته ایشان خارج نشد. این کتاب از زندگی حضرت عباس (ع) از زمان ولادت و جوانی تا همراهی‌اش با حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و شهادتش می‌گوید و در انتها نیز مطالبی درباره مرقد مطهر این بزرگوار و بازسازی آن در طول تاریخ امده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرچمدار نینوا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابپرچمدار نینوا
عنوان دیگرتحلیلی از زندگانی حضرت عباس (ع)
موضوعتاریخ اسلام، فرق اسلامی
نویسندهمحمد محمدی اشتهاردی
انتشاراتانتشارات کتاب جمکران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۹/۱۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۸۹ مگابایت
شابک۹۸۷۹۶۴۶۷۰۵۲۴۱
تعداد صفحه‌ها۱۸۳ صفحه
قیمت کتاب۳۶۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

𝐑𝐄𝐙𝐀
۱۳۹۷/۰۹/۰۸

فوق العاده بود دم انتشارات جمکران گرم خدایی

۰
سیّد جواد
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۰۷

کتاب ۴۴۸ از کتابخانه همگانی ، کتابی جذاب و خواندنی است. بهتر بود مطالب از منابع دست اول تاریخی انتخاب می شدند.

۰
ف_حسنپوردکان
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۲۸

کتاب تحقیق ساده، مختصر و روانی بود درمورد زندگی حضرت عباس ع. در کل خوب بود و از پیچیدگی‌های تاریخی به دور بود. به علاقه‌مندان توصیه می‌شود.

۰

بریده‌هایی از کتاب

la Luna
۲۸
آنک حسین (ع) را می‌بیند! از خیمه بیرون آمده است تا به پاس‌بخش هر شبه خیام حرم کربلاییان سری بزند. او سپهسالار لشکر خویش را به خطاب «برادر من» می‌خواند و ابوالفضل سرشار از عطر این همه مهربانی، او را باز هم «مولای من» می‌نامد. امّا فردا چنین نخواهد بود؛ او در کنار علقمه، وقتی سرِ خون‌آلوده خویش را بر دامن زهرای اطهر می‌بیند، جسارت خواهد یافت تا آرزوی نهایی عمر خویش را جامه عمل بپوشاند و زاده فاطمه را «برادر» خطاب کند.
سیّد جواد
۱۴
امام سجاد (ع) همراه بنی اسد کنار نهر علقمه آمد، چشمش به بدن پاره‌پاره و بی‌دست عباس (ع) افتاد، منظره به گونه‌ای بود که گویی همه زمین و زمان، ملکوتیان و زمینیان گریه می‌کردند، امام سجاد (ع) منقلب شد و خود را بر روی بدن مطهر عمویش عباس (ع) افکند، دست به حلقوم بریده آن حضرت می‌کشید و می‌فرمود: «علی الدنیا بعدک العفا، یا قمر بنی هاشم، وعلیک منّی السلام من شهید محتسب ورحمة الله وبرکاته؛ ای ماه تابان بنی هاشم، پس از تو خاک بر سر دنیا! ای شهید مخلص راه خدا، درود و برکات خدا بر تو باد!» سپس خود امام سجاد (ع) شخصاً برای عباس (ع) قبری حفر کرد و به تنهایی پیکر مقدّس حضرت عباس (ع) را در میان قبر نهاد؛ همان گونه که خود به تنهایی پیکرِ مقدّس پدرش امام حسین (ع) را در میان قبر گذاشت.
سیّد جواد
۱۱
امّ‌البنین به قدری با ایمان و با معرفت بود که پس از شنیدن خبر شهادت چهار پسرش در کربلا به مسجد آمد و وقتی که بشیر از شهادت فرزندان او خبر می‌داد، گفت: «یا بشیر اخبرنی عن ابی عبدالله الحسین (ع)، اولادی ومن تحت الخضراء کلّهم فداء لابی عبدالله الحسین (ع)؛ ای بشیر! از امام حسین (ع) به من خبر بده، همه فرزندانم و همه آنچه در زیر آسمان کبود است، به فدای امام حسین (ع) باشند».
خاک‌پای‌دوست‌داران‌خدا
۶
«همان گونه که علی (ع) نسبت به پیامبر اسلام (ص) بود، حضرت عباس (ع) نیز نسبت به امام زمانش حضرت حسین بن علی (ع) همان گونه بود».
خاک‌پای‌دوست‌داران‌خدا
۳
هنگامی که برای روای حاجت به آن حضرت متوسل شدی، بگو: «یا ابا الغوث ادرکنی؛ ای پدر پناه‌دهندگان، به فریادم برس و به من پناه ده».
la Luna
۳
گفت: «یا بشیر اخبرنی عن ابی عبدالله الحسین (ع)، اولادی ومن تحت الخضراء کلّهم فداء لابی عبدالله الحسین (ع)؛ ای بشیر! از امام حسین (ع) به من خبر بده، همه فرزندانم و همه آنچه در زیر آسمان کبود است، به فدای امام حسین (ع) باشند».
کاربر ۳۰۶۰۰۰۳
۳
یاور من گر شود خدای اباالفضل از دل و از جان کنم ثنای اباالفضل نیست دروغ اَر بگویم این سخن راست هست رضای خدا رضای اباالفضل