دانلود و خرید کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب) توماس فرانک ترجمه یاسمین یلدایی
تصویر جلد کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب)

کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب)

بیشتر دانشجویان، هنگامی‌که اهداف شخصی خود را تعریف می‌کنند، متوجه می‌شوند که نیازی به گرفتن نمره کامل ندارند؛ با اینکه می‌دانند دروس دانشگاهی در روند کاری‌شان مؤثر است، درمی‌یابند که آنها را به اهدافشان نمی‌رسانند و به تنهایی کافی نیستند. برای گرفتن نمره خوب تمرکز کنید؛ اما در کنار آن، مهارت‌های خارج از کلاس خود را افزایش و توسعه دهید، به فعالیت‌های انجمنی بپردازید و روابط اجتماعی خود را گسترش دهید و البته تفریح کنید! مهم‌ترین بخش این میکروکتاب ارائه راهکارهایی برای کسب نمره‌های بهتر است؛ اما نکته دیگری که در نظر گرفته شده و به همان اندازه اهمیت دارد، کم کردن زمان مطالعه‌ی درسی است. در میکروکتاب «ده قدم تا بهترین نمره» هدف این است که ابزار و تاکتیک‌هایی معرفی شوند که با کمک آنها، در زمان کمتر، نتیجه بهتری بگیرید. برای این کار معادله‌ای وجود دارد که توماس فرانک در این میکروکتاب به معرفی آن خواهد پرداخت.
Daneshe.Ketab.Khandan
۱۳۹۸/۱۲/۲۲

به شدت عالیه و به دانشجویان شدیدا توصیه می کنم . مطالب بسیار عالی ای داره . خود نویسنده هم داخل یوتیوب کانال خوبی داره که تقریبا هر دو هفته , به یک مطلب در زمینه ی پیشرفت شخصی می

- بیشتر
S
۱۴۰۰/۰۹/۲۸

با مطالعه این کتاب. آدم تا ی حدودی به اشتباهاتش. موقع درس خوندن پی میبره. روش های مختلف را معرفی کرده که خیلی منو راهنمایی کرد 😇

آیناز ر
۱۴۰۰/۰۴/۱۹

کتاب خوبی بود قسمت های آخرش بیشتر دوست داشتم راجع به امتحان و کار گروهی بود اوایلش هم خوب بود نویسنده این کتاب برای دانش‌آموزان خارجی نوشته کاش راجب اینکه با کی درس بر میداریم و تحمل و سازش و کار

- بیشتر
sina soheili
۱۴۰۳/۰۶/۱۸

بعضا نکات خوبی رو مطرح می‌کنه اما بدیهیات توش زیاده قابل استفاده ست، سریع بخونیدش...

ashkan
۱۴۰۱/۰۹/۱۹

کتاب معمولی بود

Yousef.N
۱۳۹۹/۱۲/۱۴

باید سرفصل ها در قسمت فهرست نوشته بشه، فقط اورده زده” فصل اول، فصل دوم، فصل سوم،... مسخره

سجادجون مانند الماس نایاب
۱۴۰۲/۰۴/۱۰

باور کن، من این کتاب خوندم همشو از قبل بلد بودم، این کتاب برای کسی که کاملا اطلاعاتش ضعیف است توصیه میشود، نه برای کسی که خرخون یا درس خون است.

Taekwondo
۱۳۹۸/۱۲/۲۹

آدم اگر واقعا بخواد درس بخونه میخونه و بهترین نمره رو میاره، فقط باید تمرکز داشته باشه و فکرش جای دیگه نره.همین.

حین مطالعه سوال طرح کنید
Peyvand
یک دانشجوی منظم، یک دانشجوی موفق است. موافقید؟
Peyvand
وقتی در فهم مطلبی دچار مشکل می‌شوید، به مدت ۱۵ دقیقه برای حل کردن تلاش کنید. در طول این ۱۵ دقیقه، تمام قدم‌هایی که برمی‌دارید را ثبت کنید
Peyvand
اولین قدم برای بهبود کیفیت یادگیری بسیار ساده و بدیهی است: «سر کلاس بیشتر و بهتر توجه کنید.»
"Shfar"
«ایده‌ها تنها ضریبی از اجرا هستند.» و هر چیزی را در صفر ضرب کنید، صفر به دست می‌آورید!
Yamad
(کیفیت یادگیری * حضور کلاسی) + (زمان مطالعه * کارایی مطالعه) =آمادگی مطلوب
"Shfar"
گفتن «حوصله‌اش را ندارم» به هیچ‌وجه نمی‌تواند انتخاب‌های پیش‌روی شما را محدود کند.
saharr
مهم‌ترین کارها را اول انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. حالا کار مهم چیست؟ باید اینگونه به کارها و برنامه‌های خود نگاه کنید: کدام کار بیشتر از همه شما را به هدفتان نزدیک می‌کند؟ کدام کار جلوی مشکلات و دردسرهای احتمالی را می‌گیرد؟ کدام کار به قدرت اراده بالاتری برای انجام شدن نیاز دارد؟
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵
یک الگوریتم مقابله با عقب انداختن کارها به شکل زیر است: قبول کنید که در حال وقت تلف کردن هستید. صادقانه به خود بگویید: «دارم کارم را عقب می‌اندازم.» سعی کنید بفهمید کدام بخش معادله است که مشکل ایجاد کرده است. آیا با عاملی تحریک می‌شوید؟ پاداش و نتیجه به اندازه کافی به شما انگیزه نمی‌دهد؟ حس و حال انجام کار را ندارید؟ راهی پیدا کنید تا مشکلی که در بخش قبل تشخیص دادید را حل کنید
HaMiD
از تکنیک پومودورو استفاده کنید: این تکنیک روش ساده‌ای برای شروع کردن کار در مواقعی است که اصلاً نمی‌توانید تمرکز کنید. برای اعمال این تکنیک عبور از مراحل زیر نیاز است: فقط یک کار مشخص کنید. ۲ دقیقه زمان تنظیم کنید. در این مدت تا جایی که می‌توانید آن کار را پیش ببرید. اجازه ندهید مشغول کار دیگری شوید. بعد از تمام شدن زمان، استراحت کوتاهی کنید. (۳ تا ۵ دقیقه) دوباره ۲۵ دقیقه زمان تنظیم کنید. یکی از مزایای این تکنیک، عقب انداختن وقفه‌هاست. اگر در حین ۲۵ دقیقه، کاری دیگر فکرتان را مشغول کرد، سریع توقف کنید و زمانی برای رسیدگی به آن مشغله فکری تعیین کنید و دوباره مشغول درس شوید.
HaMiD
«حوصله‌اش را ندارم» گفتن را کنار بگذارید: اولین دلیلی که باعث می‌شود مردم کارها را عقب بیندازند، همین سه کلمه ساده است: «حوصله‌اش را ندارم» این جمله ساده‌ترین بهانه دم‌دست است. حوصله کاری را ندارید؟ حالا اگر کمی عقب بیندازید هم آسمان به زمین نمی‌آید. اما قضیه این است: گفتن «حوصله‌اش را ندارم» به هیچ‌وجه نمی‌تواند انتخاب‌های پیش‌روی شما را محدود کند. شاید این مهم‌ترین جمله این میکروکتاب باشد.
HaMiD
پرداختن به شبکه‌های اجتماعی و صرف وقت برای آنها، در حقیقت چنان ساده و کوچک است که در دستهٔ تفریحات واقعی جای نمی‌گیرد؛ «چک کردن» ساده و مفرح است و دقیقاً به همین دلیل عذاب وجدان ایجاد نمی‌کند و به طرز ناملموسی سبب عقب انداختن کارها می‌شود. اگر همین افراد، تفریحات سطح پایین خود را کنار بگذارند، سریع‌تر کارشان را به پایان می‌رسانند و برای پرداختن به تفریحات سطح بالاتری که ابتدا می‌خواستند، زمان کافی را به دست خواهند آورد. راه‌حل؟ خود را متعهد به انجام تفریحات سطح بالای خود کنید. اگر می‌خواهید بازی خاصی را شروع کنید، با خود قرار بگذارید که ۸ شب آن را شروع خواهید کرد و به هر ترتیبی شده کارهای ضروری‌تان را تا آن موقع به اتمام برسانید. کاری کنید که تفریحات سطح بالایتان به عنوان موعدی برای درس خواندن با تمرکز شوند.
HaMiD
آخر هر هفته برنامهٔ هفتهٔ آیندهٔ خود را مشخص کنید؛ آخرین روز هفتهٔ کاری‌تان، باید روز برنامه‌ریزی شما باشد. روز آخر هفته از این نظر بهتر است که درست قبل از بازگشت به برنامه عادی دانشگاهی‌ست؛ در روز برنامه‌ریزی، هر چیزی را که قرار است طول هفته انجام دهید در دفترچه یا برنامه مدیریت زمان خود وارد کنید. مثل کارهای درسی: -تمرین -خواندن برای امتحان یا کوئیز -پروژه فردی یا گروهی و همچنین کارهای غیر درسی: -کلاس‌های غیر درسی -خریدهای ضروری -باشگاه رفتن علاوه بر کلاس‌هایتان، برنامه‌های معین دیگری نیز خواهید داشت، که باید وارد تقویم کاری‌تان شوند؛ مثل: -کار نیمه وقت -جلسات گروهی
HaMiD
شاید اسم هرم یادگیری به گوشتان خورده باشد:   پایین‌ترین سطح هرم، یعنی «تدریس کردن» مهم‌ترین بخش آن است. یاد دادن، موجب بازیابی اطلاعات بهتر در مغز شما می‌شود. به این دلیل که هنگام تدریس، مطلب را کامل برای خود هضم می‌کنید تا بتوانید آن را به کسی که کمتر از شما از آن می‌داند، یاد بدهید. خلاصه کردن نیز همین کار را می‌کند، پس بهترین راه برای یادگیری عمیق مهم‌ترین مطالب کتاب درسی است. بعد از مطالعه، فوراً خلاصه کنید و سپس نگاهی گذرا به کتاب بیندازید تا مطمئن شوید چیزی از خلاصه‌تان جا نیفتاده است.
HaMiD
روش «نوشتن روی اسلایدها»: اگر اسلایدهای درس را در اختیار دارید، پرینت کردن آن و همراه داشتن سر کلاس، گزینه مناسبی برای جزوه‌نویسی است. در این روش نیاز به شروع از صفر نیست، فقط کافی‌است برخی نکات و اشارات را اضافه کنید؛ نکتهٔ مهم در این روش، یادگیری کامل مطالب و نوشتن آن به زبان خود، در گوشه کنار اسلایدها است. حال سوأل مهم این است که آیا بهترین جزوه شامل کلمه به کلمهٔ تدریس استاد می‌باشد؟ بسیاری از دانشجویان می‌پندارند که اگر تمام محتوای کلاس را وارد جزوه خود کنند کافی است. در نگاه اول این کار منطقی به نظر می‌رسد. اما در عمل دانشجویانی که دست به چنین کاری را می‌زنند، کمتر یاد می‌گیرند. علت این است که وقتی جزوه می‌نویسید و مطلب جدیدی مطرح می‌شود، باید قبل نوشته شدن، از فیلتر چشم و گوش شما عبور کند، به مغزتان برسد و سپس پردازش شود.
HaMiD
باید بتوانید کارهای خود را به بخش‌های کوچک‌تر و قابل انجام تبدیل کنید و به هرکدام منابع زمانی اختصاص دهید. اگر این روش را به کار نگیرید یکی از مشکلاتی با آن روبرو می‌شوید، این است: «امروز دیگر تمامش می‌کنم!» چنین روزی که کل کار را یکجا تمام کنید هیچ وقت نمی‌رسد، بلکه روز به روز کار بیشتر عقب می‌افتد. هر روز به خودتان می‌گویید «این کار خیلی سخت و طولانی است» و بی‌خیال آن می‌شوید.
کاربر ۱۵۸۱۸۳۴
به جای منفعل خواندن، به کتاب را نحوی بخوانید که انگار دارید با یک دوست باهوش و آگاه صحبت می‌کنید. در این حالت شما سراپا گوشید. هرگاه او توقف می‌کند، شما نظرات خود به زبان می‌آورید.
کاربر ۱۵۸۱۸۳۴
» به جای منفعل خواندن، به کتاب را نحوی بخوانید که انگار دارید با یک دوست باهوش و آگاه صحبت می‌کنید. در این حالت شما سراپا گوشید. هرگاه او توقف می‌کند، شما نظرات خود به زبان می‌آورید. اطلاعات جدیدی به اشتراک می‌گذارید. چنین مکالمه‌ای با احساس رضایت پایان می‌یابد، نه خستگی و بی‌حوصلگی
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵
روش «نوشتن روی اسلایدها»: اگر اسلایدهای درس را در اختیار دارید، پرینت کردن آن و همراه داشتن سر کلاس، گزینه مناسبی برای جزوه‌نویسی است. در این روش نیاز به شروع از صفر نیست، فقط کافی‌است برخی نکات و اشارات را اضافه کنید؛ نکتهٔ مهم در این روش، یادگیری کامل مطالب و نوشتن آن به زبان خود، در گوشه کنار اسلایدها است.
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵
واقعاً مساله حل کنید بعضی وقت‌ها استاد سر کلاس مسأله‌ای را حل می‌کند، شما پشت صندلی خود نشسته‌اید و با خود می‌گویید: «خب این که کاری ندارد» اما در حقیقت اینکار تنها قوهٔ بصری‌تان را قوی می‌کند، نه قدرت حل مسأله‌تان را. ریاضی تماشا کردنی نیست. تا زمانی که سر کلاس حضور دارید، باید تمام اطلاعات مورد نیاز خود را وارد جزوه خود کنید، بخصوص تمرینات حل شده را؛ بعداً به این تمرینات نیاز خواهید داشت و باید خودتان آنها را حل کنید. ریاضی یعنی سر و کله زدن با روش‌های حل مسأله و درگیر مفاهیم و قوانین شدن. در امتحان ریاضی سوالات درست/غلط جلوی شما نمی‌گذارند. باید تعریف‌ها را یاد بگیرید، اما بیشتر وقت خود را صرف مساله حل کردن کنید؛ زیرا در امتحان با مسائل روبرو می‌شوید و بهترین راه آمادگی، تمرین کردن است.
HaMiD

حجم

۵۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

حجم

۵۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

قیمت:
۹,۸۰۰
تومان