بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب) | طاقچه
تصویر جلد کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب)

بریده‌هایی از کتاب ده قدم تا بهترین نمره؛ کمتر درس بخوانید و بیشترین نمره را بگیرید (خلاصه کتاب)

۳٫۷
(۱۶)
حین مطالعه سوال طرح کنید
Peyvand
یک دانشجوی منظم، یک دانشجوی موفق است. موافقید؟
Peyvand
وقتی در فهم مطلبی دچار مشکل می‌شوید، به مدت ۱۵ دقیقه برای حل کردن تلاش کنید. در طول این ۱۵ دقیقه، تمام قدم‌هایی که برمی‌دارید را ثبت کنید
Peyvand
«ایده‌ها تنها ضریبی از اجرا هستند.» و هر چیزی را در صفر ضرب کنید، صفر به دست می‌آورید!
Yamad
گفتن «حوصله‌اش را ندارم» به هیچ‌وجه نمی‌تواند انتخاب‌های پیش‌روی شما را محدود کند.
saharr
مهم‌ترین کارها را اول انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. حالا کار مهم چیست؟ باید اینگونه به کارها و برنامه‌های خود نگاه کنید: کدام کار بیشتر از همه شما را به هدفتان نزدیک می‌کند؟ کدام کار جلوی مشکلات و دردسرهای احتمالی را می‌گیرد؟ کدام کار به قدرت اراده بالاتری برای انجام شدن نیاز دارد؟
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵
یک الگوریتم مقابله با عقب انداختن کارها به شکل زیر است: قبول کنید که در حال وقت تلف کردن هستید. صادقانه به خود بگویید: «دارم کارم را عقب می‌اندازم.» سعی کنید بفهمید کدام بخش معادله است که مشکل ایجاد کرده است. آیا با عاملی تحریک می‌شوید؟ پاداش و نتیجه به اندازه کافی به شما انگیزه نمی‌دهد؟ حس و حال انجام کار را ندارید؟ راهی پیدا کنید تا مشکلی که در بخش قبل تشخیص دادید را حل کنید
HaMiD
«حوصله‌اش را ندارم» گفتن را کنار بگذارید: اولین دلیلی که باعث می‌شود مردم کارها را عقب بیندازند، همین سه کلمه ساده است: «حوصله‌اش را ندارم» این جمله ساده‌ترین بهانه دم‌دست است. حوصله کاری را ندارید؟ حالا اگر کمی عقب بیندازید هم آسمان به زمین نمی‌آید. اما قضیه این است: گفتن «حوصله‌اش را ندارم» به هیچ‌وجه نمی‌تواند انتخاب‌های پیش‌روی شما را محدود کند. شاید این مهم‌ترین جمله این میکروکتاب باشد.
HaMiD
به جای منفعل خواندن، به کتاب را نحوی بخوانید که انگار دارید با یک دوست باهوش و آگاه صحبت می‌کنید. در این حالت شما سراپا گوشید. هرگاه او توقف می‌کند، شما نظرات خود به زبان می‌آورید.
کاربر ۱۵۸۱۸۳۴
باید بتوانید کارهای خود را به بخش‌های کوچک‌تر و قابل انجام تبدیل کنید و به هرکدام منابع زمانی اختصاص دهید. اگر این روش را به کار نگیرید یکی از مشکلاتی با آن روبرو می‌شوید، این است: «امروز دیگر تمامش می‌کنم!» چنین روزی که کل کار را یکجا تمام کنید هیچ وقت نمی‌رسد، بلکه روز به روز کار بیشتر عقب می‌افتد. هر روز به خودتان می‌گویید «این کار خیلی سخت و طولانی است» و بی‌خیال آن می‌شوید.
کاربر ۱۵۸۱۸۳۴
طبیعی است که ما فراموش کنیم قبل کلاس مطالعه داشته باشیم و وقتی چنین اتفاقی می‌افتد، در ذهن ما چالشی ایجاد می‌شود که جلوی عزم و ارادهٔ ما را برای توجه کردن به بقیه مطالب کلاس می‌گیرد؛ بنابراین به منظور اطمینان از آمادگی کامل برای حضور در کلاس، «عادت هوشیاری» را در خود ایجاد کنید. در اینجا منظور از هوشیاری، توجه مرتب به کارهایی است که زندگی و اهداف شما به آن وابسته‌اند؛ به خصوص کارهایی که برای انجام آنها وقت کافی دارید. یک دانشجوی هوشیار، هر شب برای روز بعد برنامه می‌ریزد: از شارژ لپ‌تاپش، به همراه داشتن جزوه‌ها و آپلود فایل‌های مورد نیازش، اطمینان حاصل می‌کند. اگر احساس می کنید به اندازه کافی هوشیار نیستید، یک راه ساده، تنظیم یادآورهاست: -یک یادداشت دم در یا روی میز کارتان -یک تسک ثابت در اپ برنامه‌ریزی‌تان -یک زنگ‌هشدار در گوشی‌تان هر چیزی که هوشیاری شما را تحریک کند
HaMiD
قانون ۱۵ دقیقه‌ای در این زمینه یک قانون "۱۵ دقیقه‌ای" هم وجود دارد که می‌گوید: وقتی در فهم مطلبی دچار مشکل می‌شوید، به مدت ۱۵ دقیقه برای حل کردن تلاش کنید. در طول این ۱۵ دقیقه، تمام قدم‌هایی که برمی‌دارید را ثبت کنید، چرا که اگر خودتان موفق به حل آن نشدید، کسی که از او کمک می‌گیرید به این اطلاعات نیاز خواهد داشت. بعد از اتمام این مدت، اگر هنوز مساله حل نشده باشد، باید کمک بگیرید.
HaMiD
برای فعال بودن، صحبت کردن و سوال پرسیدن باید کاملاً حواستان سرکلاس باشد. برای به دست آوردن تمرکز در کلاس باید حتماً جزوه بنویسید یا یادداشت بردارید. اگر عادت به این کار نداشته باشید، شاید با مشکل مواجه شوید؛ برای ایجاد این عادت می‌توانید گروهی از دوستان جزوه نویس داشته باشید و مرتباً یادداشت‌های خود را با آنها مقایسه کنید. ارزش جزوه‌های خود را بالا ببرید؛ با به اشتراک گذاشتن جزوه در گروه‌های درسی و گرفتن نظرات بقیه در مورد یادداشت‌هایتان، می‌توانید ارزش علمی جزوه‌های خود را افزایش دهید.
HaMiD
عادت‌های قوی بسازید: قدرت اراده، علمی پیچیده و پر از جزئیات است. اگرچه در حال حاضر فقط یک چیز را در مورد آن باید بدانید: قدرت اراده منبعی محدود است. هر بار که خود را مجاب به انجام کاری می‌کنید، از منبعی تمام‌شدنی برداشت می‌کنید؛ هرچند عادت‌های شما نیازی به قدرت اراده ندارند. عادت‌ها بیش از آنچه فکرش را می‌کنید، رفتار شما را تحت کنترل قرار می‌دهند. هرگاه کار مشخصی را تبدیل به عادت کردید، قادر خواهید بود بدون نیاز به قدرت اراده، آن کار را منظم انجام دهید. دستیابی به قدرت عادت، در دانشگاه بسیار سودمند است، زیرا تلاش روزانه و مستمر در دانشگاه، موفقیت حتمی به دنبال دارد. حجم کار شما تقریباً همیشه بالاست و بهترین راه برای تحت کنترل داشتن اوضاع، تلاش روزانه است. خب چطور می‌توانید عادت‌های قوی بسازید؟ یکی از پیشنهادها برنامه Habitica است. این برنامه با المان‌های بازی‌های استراتژیک، به شما کمک می‌کند تا عادت‌های مثبتی در خود ایجاد کنید. با انجام کارهای روزانه و کارهای خود، شخصیت شما در Habitica تجربه و سرمایه به دست می‌آورد و باعث می‌شود سطح شما بالا رود و بتوانید ابزار جدیدی بخرید.
HaMiD
روش «نوشتن روی اسلایدها»: اگر اسلایدهای درس را در اختیار دارید، پرینت کردن آن و همراه داشتن سر کلاس، گزینه مناسبی برای جزوه‌نویسی است. در این روش نیاز به شروع از صفر نیست، فقط کافی‌است برخی نکات و اشارات را اضافه کنید؛ نکتهٔ مهم در این روش، یادگیری کامل مطالب و نوشتن آن به زبان خود، در گوشه کنار اسلایدها است.
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵
» به جای منفعل خواندن، به کتاب را نحوی بخوانید که انگار دارید با یک دوست باهوش و آگاه صحبت می‌کنید. در این حالت شما سراپا گوشید. هرگاه او توقف می‌کند، شما نظرات خود به زبان می‌آورید. اطلاعات جدیدی به اشتراک می‌گذارید. چنین مکالمه‌ای با احساس رضایت پایان می‌یابد، نه خستگی و بی‌حوصلگی
کاربر ۵۲۳۵۵۹۵

حجم

۵۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

حجم

۵۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

قیمت:
۹,۸۰۰
تومان