معرفی و دانلود کتاب با هم قلعه می سازیم pdf + خلاصه رایگان

کتاب با هم قلعه می سازیم

۴.۸ امتیاز(از ۲۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب با هم قلعه می سازیم

تامی الاغه و دوستانشان در این سری از کتاب‌های «مهارت‌های زندگی» با کمک و همکاری هم یک قلعه می‌سازند. آنها به کامیل که عاشق قلعه‌های ساحلی است در ساختن یک قلعه شنی زیبا کمک می‌کنند. در این داستان کودکان با مفهوم همکاری و کار گروهی آشنا می‌شوند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با هم قلعه می سازیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا هم قلعه می سازیم
عنوان در زبان مبدأCamilleˊs team
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهاستوارت جی. مورفی
مترجمسینا امینی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۲۲
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تامی الاغه و دوستانش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۸/۰۷/۱۲

داستان جذاب در مورد همکاری و مشارکت بچه‌ها

هدی صفایی پور
۱۴۰۱/۰۴/۲۳

این سدی کتاب‌ها آداب اجتماعی را در قالب یک داستان روان به کودکان آموزش می‌دهند. داستان روان و جذاب هست و تاثیر همکاری و کار تیمی در انجام کارهای بزرگتر و بهتر را بیان می‌کند. بچه های ۳ و ۵...بیشتر

Neda Pakdaman

۱۳۹۹/۰۲/۱۹

کتاب داستان خوبی بود در مورد همکاری بچه ها بود💜

شوان
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

یک کتاب خیلی خوب برای ترویج همکاری و کار گروهی در بچه ها. تصاویر و صفحه آرایی هم خیلی خوب بودند.