کتاب لطفاً بگو لطفاً
معرفی کتاب لطفاً بگو لطفاً
سارا دوست تامی الاغه، معلمبازی را خیلی دوست دارد. تامی هم همینطور. اما سارا عادت نکرده است وقتی معلم میشود موقع خواستن کاری از دانشآموزانش، بگوید «لطفا» یا «ممنون» یا «خواهش میکنم» او فقط دستور میدهد.
یکی روز که تامی با سارا همبازی میشود از رفتار سارا ناراحت میشود و به او میگوید باید درخواستهایش را با «لطفا» همراه کند و وقتی کسی کاری برایش انجام میدهد تشکر کند.
در این جلد از مجموعه مهارتهای زندگی، کودکان میآموزند چگونه مودبانه درخواستکنند، تشکر کنند و به درخواست دیگران پاسخ بدهند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب لطفاً بگو لطفاً و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | لطفاً بگو لطفاً |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۲۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۸۹۸۰۳۸ |
| تعداد صفحهها: | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۹۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه تامی الاغه و دوستانش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

خیلی عالی بود دختر چهار ساله من بعدش یاد گرفته همش میگه لطفاً
عالی بود خوشم اومد
خوبه
من خیلی این کتاب را دوست داشتم
عالی بود این کتاب. البته برای کودکان. تصاویر خوب. داستان آموزنده، به چالش کشیدن با طرح سوال. 99/12/21
خیلی کتاب عالی هست و من برای دختر داییم خوندم خیلی خوشش امد💛 ممنونم طاقچه که کتاب های خوبی میذارین🙏🏻☺💙🧡❤