معرفی و دانلود کتاب باید تصمیم بگیری کامیل! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب باید تصمیم بگیری کامیل!subscriptionAvailable

کتاب باید تصمیم بگیری کامیل!

۴.۴(از ۳۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب باید تصمیم بگیری کامیل!

کامیل خیلی ذوق‌زده است، چون می‌خواهد یک فعالیت فوق برنامه را در مدرسه انجام دهد.

او باید بین درست کردن بادبادک و کاشتن سبزیجات یکی را انتخاب کند.

در این سری از کتاب‌های «مهارت‌های زندگی» کامیل به همراه دوستانش تامی الاغه و هم‌کلاسی‌های دیگرش یادمی‌گیرند که چطور بهترین تصمیم را در مواقع ضروری بگیرند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باید تصمیم بگیری کامیل! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:باید تصمیم بگیری کامیل!
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:استوارت جی. مورفی
مترجم:سینا امینی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۷/۰۷/۱۶

۱۳۹۹/۰۴/۱۳

دختر ۶ سالم گفت بنویس این کتاب عالی بود😍😍😍

Dexter
۱۳۹۸/۰۶/۰۴

این سری کتاب ها خیلی خوبند برای بچه ها که با مسائل مختلف زندگی مثل تصمیم گیری آشنا بشن .

۱۳۹۹/۰۴/۰۷

آیلا کوچولو میگه : کتاب آموزنده و زیبایی بود. پسرم هم میگه خیلی خوب بود.

کتاب خوبی بود
۱۳۹۹/۰۲/۱۵

این سریع کتاب ها داستان های خوبی داره این کتاب هم خیلی خوب بود😜

آبی
۱۳۹۸/۰۶/۱۴

عالی بود

Leila.porian
۱۴۰۴/۰۹/۲۰

نظر دخترم که ۶ سالشه : من از کامیل یاد گرفتم که هر رنگی رو که دوست دارم رو دوستان کامیل رنگ گلدان زرد رو برداشتن و کامیل رنگ زرد رو میخواست، و فقط گلدون قرمز مونده بود. و کامیل...بیشتر

هستی
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

من هستی ام میخوام بهتون یک کتاب کامل و جذاب معرفی کنم. من اگر الان جای اون بودم رنگ قرمز رو انتخاب میکردم و گیاه هویج اینکه اومد از بین چند چیز یکی رو انتخاب کرد من خیلی دوست داشتم. 🏳️‍🌈💝

arefe heidari

۱۴۰۱/۰۵/۱۲

بسیار عالی باید همه بچه ها بخونن 👍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

parisa
۱۴۰۰/۰۱/۱۸

داشتم برای خودم در رابطه با حل مسئله و تصمیم گیری دنبال کتاب میگشتم کتاب مناسب رو پیدا نکردم ولی به این کتاب برخوردم گفتم چرا برای خواهرزاده م نخونمش شاید بعدا مثل من به مشکل برنخوره ...خیلی خوشش اومد...بیشتر