معرفی و دانلود کتاب چه کفش های مسخره ای! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چه کفش های مسخره ای!subscriptionAvailable

کتاب چه کفش های مسخره ای!

۴.۷ امتیاز(از ۴۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چه کفش های مسخره ای!

سارا، دوست تامی الاغه، کفش‌های صورتی قشنگی دارد که خیلی آنها را دوست دارد اما هروقت می‌پوشدشان، مایکل یکی از پسرهای مدرسه او را مسخره می‌کند. حالا سارا چه‌طور باید با این موضوع کنار بیاید و با چه کاری مایکل را ادب کند؟

در این جلد از مجموعه مهارت‌های زندگی بچه‌ها یادمی‌گیرند که در برابر تمسخر دیگران چگونه واکنش نشان دهند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چه کفش های مسخره ای! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچه کفش های مسخره ای!
عنوان در زبان مبدأFreda stops a bully
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهاستوارت جی. مورفی، سینا امینی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۱۵
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تامی الاغه و دوستانش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

مطهره ایلخانی
۱۳۹۸/۰۷/۰۹

کتاب خوبی بود و یاد بچه ها میداد که وقتی مسخره میشن عکس العملشون چی باشه، دختر من پنج سالشه و خوب بود براش

Shima Ghanbarzadeh
۱۴۰۳/۰۲/۲۱

راهکارهای خوبی از راه متن و تصویر به بچه ها میده تا در موقعیت های که دچار مسخره شدن و روبرویی با قلدرها میشن چیکار کنن.

۱۴۰۵/۰۲/۲۲

خیلی کاربردی بود.

پانیذ خیریه
۱۴۰۴/۱۲/۲۶

جدا از آموزنده بودنش، آخرش جمع بندی داشت. راهکار رو دوباره جمع بندی کرد و سوالات دقیق هم داشت که کمک می‌کرد بچه به خودش نگاه کنه و سرسری از کتاب رد نشه. برای دوره اول دبستان و پیش دبستانی...بیشتر

راضیه
۱۴۰۳/۰۶/۱۰

کتاب خوبیه و بچه ها خیلی دوسش دارن.

۱۴۰۳/۰۳/۳۰

برای کودکان که جرات مندی رو بیاموزند و جلوی قلدرها بایستند خوبه