معرفی و دانلود کتاب تذکره الشهداء جلد ۱ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تذکره الشهداء جلد ۱

کتاب تذکره الشهداء جلد ۱

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب تذکره الشهداء جلد ۱

«تذکرة الشهداء» مقتلی جامع و مستند به زبان فارسی برای علاقه مندان است. در این کتاب مقتل شریف «تذکرة الشهداء» اثر عالم فقیه بزرگوار آیت‌الله علامه مولا حبیب الله شریف کاشانی انتخاب و به جز تصحیح و تحقیق متن آن، تمام مطالب منقول در آن از مصادر متعدد و معتبر استخراج شده‌اند. مطالب لازم و متناسب با متن نیز که در آن آورده نشده‌اند در پاورقی توضیح داده شده‌اند و دو تعلیقه مهم؛ اولی، تألیف مراثی مؤلف درباره واقعه کربلا و نیز منازل طی شده توسط وجود مقدس سید الشهداء از مدینه تا کربلا در پایان کتاب آورده شده ‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تذکره الشهداء جلد ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتذکره الشهداء جلد ۱
موضوعکلیات اسلام، فرق اسلامی
نویسندهملا حبیب الله شریف کاشانی
انتشاراتانتشارات شمس‌الهُدی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۷/۱۱
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۶ مگابایت

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

علي مصطفوي
ابومخنف را اعتقاد آن است که او در آخر همه شهیدان از اصحاب شهید شد؛ چه او می‌گوید که: چون امام حسین (ع) از طرف راست و چپ نظر کرد و احدی از اصحاب و انصار خود را به دور خود ندید مگر آنکه همه کشته بر روی خاک افتاده بود (ند)، بلند بلند گریه کرد و ندای: «أَما مِنْ مُغیثٍ یغیثُنا؟! أَما مِنْ مُجیرٍ یجیرُنا؟! أَما مِنْ ناصِرٍ ینْصُرُنا؟! الخ.» رسید. پس رو کرد به عمویش ابن‌قُرّه و گفت: ای عم! آیا می‌بینی که حسین (ع) چگونه استغاثه می‌کند و کسی به فریادش نمی‌رسد؟ آیا می‌آیی با من تا برویم و او را یاری کنیم؟ شاید به سعادت شهادت فائز شویم؛ چه دنیا را ثباتی و نعمتش را بقائی نیست. ابن‌قُرّه گفت: مرا به شهادت حاجتی نیست. پس رو کرد حر به فرزندش و گفت: ای فرزند! «لا صَبْرَ لی عَلَی النّارِ وَ لا عَلی غَضَبِ الْجَبّارِ، وَ لا أَنْ یکونَ غَداً خَصْمی أَحْمَدُ الْمُخْتارُ». مرا صبری برآتش جهنّم نیست و نمی‌توانم که فردای قیامت، پیغمبر (ص) با من خصمی کند. آیا نمی‌بینی که فرزند پیغمبر استغاثه می‌نماید و کسی به فریادش نمی‌رسد و پناه می‌طلبد و هیچ کس او را پناه نمی‌دهد؟
«لَقَدْ عَجِبَتْ مِن صَبْرِکَ مَلائِکةُ السَّماواتِ