دانلود و خرید کتاب هفت چالش دنیس ریورز
تصویر جلد کتاب هفت چالش

کتاب هفت چالش

معرفی کتاب هفت چالش

«هفت چالش» نوشته دنیس ریورز، نکته‌ها و تمرین‌هایی برای برقراری ارتباط مشارکتی با افراد، اعم از دوستان، نزدیکان، همسر، فرزندان و غریبه‌ها دارد. راه‌کارهایی که این کتاب پیش پای شما می‌گذارد، کمک خواهند کرد تا مکالمات خود را به گونه‌ای هدایت کنید که هم برای شما و هم برای طرف مقابل رضایت‌بخش‌تر باشد. این هفت راه، برگرفته‌شده از تجارب مدرسان و محققانی است که در حوزه ارتباطات فعالیت می‌کنند. هرچند که این هفت مهارت دربرگیرندهٔ همهٔ آنچه که یک فرد باید برای صحبت کردن، گوش دادن و رفع تضادها بداند، نیست اما این مهارت‌ها بخش عمده‌ای از ضروریات را دربرمی‌گیرند و لذا نقطه شروع خوبی محسوب می‌شوند.

این توصیه‌ها به شما در تشخیص اولویت‌ها کمک می‌کنند. این که چه موضوعی از همه مهم‌تر است و باید در کانون توجه قرار گیرد و چه اقداماتی بیشترین تأثیر مثبت را روی زندگی افراد خواهد داشت؟

این کتاب که حاصل تلاش نویسنده برای پاسخگویی به سوالات مطرح شده است، دربرگیرنده مهم‌ترین اصول ارتباطات بین فردی است که به گونه‌ای آسان بیان شده‌اند تا به راحتی کنارهم قرار داده و به کاربرده شوند.

۱۴۰۱/۰۷/۱۴

کتاب متن روانی دارد و کتابی کاربردی برای من بود

هر چه قدر انتقاد شما مبهم‌تر و کلی‌تر باشد، احتمال آن که شنوندهٔ شما از آن برداشت خصمانه‌ای داشته باشد زیادتر خواهد بود.
hasan behjoo
اگر ما گله و شکایتی را مطرح می‌کنیم، از منظر عاطفی در موضع برتر قرار داریم و طرف مقابل معمولاً در وضعیت تدافعی قرار می‌گیرد. این در حالی است که وقتی درخواستی را مطرح می‌کنیم این احتمال وجود دارد که طرف مقابل روی ما را زمین بیاندازد و یا ما را مسخره کند
hasan behjoo
اول گوش دهید و قبل از آن که نظر خود را در خصوص آنچه گفته‌شده بیان کنید، آنچه را که شنیدید تصدیق کنید ولو این که با آن موافق نباشید.
hasan behjoo
محاوره‌های روزمره برای یک کودک چالش‌هایی است که وی را وادار به بهره‌گیری هر چه بیشتر از حافظه، منطق، خلاقیت و ادراکش می‌کند. ذهن انسان در جریان محاوره و داستان‌گویی شکوفا می‌شود و این فعالیت‌ها از اصلی‌ترین انواع تمرین پرورش ذهن در انسان محسوب می‌شوند.
hasan behjoo
انجام کاری که طبیعی است. ممکن است این طور به نظر برسد که برای گذراندن زندگی فقط کافی است آن کاری را انجام دهیم که طبیعی است و اصلاً لازم نیست تلاش خاصی هم صورت بدهیم. ای کاش موضوع به همین سادگی بود. اما اگر به فرایند یادگیری حرف زدن در انسان‌ها توجه کنیم خواهیم دید تا جایی که به مهارت‌های ارتباطی مربوط است، انسان‌ها گریه کردن، شیر خوردن و یاد گرفتن را بلد هستند؛ فقط همین
hasan behjoo
ما با پرسیدن یک سؤال، در حقیقت فضایی را در ذهن برای آنچه هنوز درک نکرده‌ایم، تصمیم نگرفته‌ایم و یا اختراع نکرده‌ایم، ایجاد می‌کنیم. یک مهندس معمار ممکن است از خود بپرسد: « خوب ... چه طور می‌شود سازه‌ای ساخت که از عوارض زمینی که بر روی آن بنا شده، تبعیت کند؟ » پاسخ به چنین سؤالی، ترکیبی از اکتشاف، اختراع، ادراک و تصمیم‌گیری را طلب می‌کند. به بیانی دیگر همهٔ این فرایندهای خلاق به نوعی با یک سؤال قوی آغاز می‌شوند.
hasan behjoo
به طور کلی می‌توان گفت سؤالاتی که آینده محور بوده و در مورد « کم و کیف » مطلبی مطرح می‌شوند بسیار مفیدتر از سؤالاتی هستند که گذشته محور بوده و « چرایی » مسئله را جویا می‌شوند
hasan behjoo
خواستهٔ خود را در قالب اقداماتی مشخص و ملموس بیان کنید نه عباراتی کلی و مبهم. توضیح دهید که اقدام مورد درخواست شما از چه لحاظ برای‌تان مفید خواهد بود. با این کار، طرف مقابل از برآورده کردن خواستهٔ شما احساس قدرت و بزرگی خواهد کرد.
hasan behjoo
قبل از آن که مواضع و خواسته‌های خود را مطرح کنید، برداشت خود از خواسته‌ها و احساسات طرف مقابل را به عادلانه‌ترین شکل ممکن بازگو کنید. وقتی افراد احساس می‌کنند که حرف‌های‌شان شنیده شده، میل و رغبت بیشتری به گوش دادن خواهد داشت. گفته‌های طرف مقابل را بازگو کنید تا وی مطمئن شود که او را درک کرده‌اید.
hasan behjoo
تعامل را با گوش دادن به طرف مقابل و موافقت با نکاتی که از نظر شما مورد قبول است، آغاز کنید. به دنبال نقاط اشتراک خواسته‌ها و علائق‌تان با خواسته‌ها و علائق طرف مقابل باشید.
hasan behjoo
به طرفی که با وی تعارض دارید به چشم یک متحد بالقوه نگاه کنید. این طور فرض کنید با شخصی که با وی تعارض دارید در یک جزیره گیر افتاده‌اید و بقای شما در بلندمدت بستگی به میزان همکاری خلاقانهٔ شما با یکدیگر دارد. این همکاری خلاقانه باید متضمن تأمین حداکثر خواسته‌های دوطرف باشد.
hasan behjoo
ـ به نیازهای واقعی خود فکر کنید. چه چیز در بلندمدت برای فکر، جسم، جان، خانواده، محیط کار و اجتماع شما مفید است؟ اجازه ندهید که به خاطر بدخلقی‌های احتمالی دیگران از اهداف و خواسته‌های‌تان دور شوید. در هر موقعیت علائق و منافع بلندمدت خود را مدنظر داشته و آنها را به ترتیب اولویت، رتبه‌بندی کنید تا بتوانید تمرکز خود را در فرایند مذاکره بر روی آنها حفظ کنید.
hasan behjoo
احساس نکنید که آن موقعیت تعارض‌زا وجود شما را بلعیده است. به یاد داشته باشید که این تعارض تمام زندگی شما نیست. مجسم کنید که از موضع بالا و فراز قله‌ای باشکوه به این موقعیت تعارض نظر می‌کنید (می‌بینید این موضوع چه قدر کوچک و ناچیز است!)
می‌پذیرم که گاهی اوقات بازنده‌ام؛
hasan behjoo
ما وقتی خود را به طور کامل بیان می‌کنیم و خواستهٔ خود را صراحتاً مطرح می‌کنیم، این خطر را پذیرفته‌ایم که ممکن است مورد تمسخر قرار گیریم و یا دست رد به سینۀ‌مان بخورد ولی فقط با بیان کامل و صریح احساسات و خواستۀ‌مان می‌توانیم روابطی مبتنی بر احترام و توجه متقابل را ایجاد کنیم.
hasan behjoo
یکی از ایده‌ای اصلی این کتاب آن است که می‌توانید طرف مذاکره را تبدیل به کسی کنید که با شما در یک فرایند حل مسئله مشارکت دارد).
hasan behjoo
ما اغلب بخش عمده‌ای از زندگی خود را صرف تلاش برای نیل به توافق و یا همکاری با دیگران می‌کنیم لذا باید به جای آن که به فکر شکست دادن آنها باشیم سعی کنیم که به آنها نزدیک شده و به اصطلاح با آنها « قاطی شویم ». در کار (و همین طور در خانواده) کسی که ما امروز شکستش می‌دهیم ممکن است همان فردی باشد که فردا به همکاری‌اش احتیاج داریم!
hasan behjoo
همهٔ میلیون‌ها سؤالی که ما در طول زندگی مطرح می‌کنیم، به یک اندازه روشنگر، مفید و راهگشا نیستند.