دانلود و خرید کتاب نقدی بر کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص) سید محمد مهدی دزفولی
تصویر جلد کتاب نقدی بر کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)

کتاب نقدی بر کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)

انتشارات:انتشارات نظری
امتیاز:
۳.۸از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نقدی بر کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)

حجاب امری امروزی و ساخته و پرداخته دوره معاصر بشر نیست و قدمتی به درازای عمر ادیان ابراهیمی دارد و در طول تاریخ در مورد آن، لزوم و یا عدم لزوم آن بحث‌های فراوانی مطرح شده است. اینکه این روزها و با توجه به شرایط دوران مدرنیسم حجاب تا چه اندازه می‌تواند ضروری باشد موضوعی است که در مورد آن تا حد زیادی بحث شده و می‌شود. اما نیت نگارنده این سطور پاسخ به کتابی است که مدتی است درفضای مجازی منتشر شده است و عنوان «حجاب شرعی در عصر پیامبر» را با خود یدک می‌کشد. کتاب حاضر خود را در مقام پاسخ‌گویی به این کتاب می‌بیند و هدف اصلی از آن پاسخ گویی به برخی موارد ذکر شده در آن است. در نگارش این مجموعه از منابع و کتب و مقالات بسیاری بهره گرفته شده که جا دارد از منابع شاخص آن همانند حجاب در ادیان ابراهیمی (زهره سادات موسوی)، مبانی کلی فقهی حجاب و مسئولیت دولت اسلامی (سید ضیاء مرتضوی)، مقاله‌ای در نقد حجاب امروزی در جمهوری اسلامی (حجت السلام و المسلمین محمد علی ایازی) و ... نام برده شود. همچنین در نگارش کتاب به طور وسیع از نقدهای دیگر درباره حجاب شرعی عصر پیامبر استفاده شده است. در این کتاب سعی شده ابتدا پیرامون موضوع حجاب و اهمیت آن در ادیان، بحث شود و پس از آن به نقدهایی که در مورد حجاب وجود دارد، پاسخ داده شود و در نهایت به برخی از ضعف‌هایی که در کتاب حجاب شرعی عصر پیامبر وجود دارد، اشاره شود.
احمدرضا
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

کتاب بدی نبود، برای شروع خوب هست. اما خیلی عمیق نیست. در هر حال ممنون

هاجر
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

خیلی کم و مختصر بود

سعید
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

کاش کتاب های بیشتری درباره تاریخ حجاب در ایران نوشته میشد

حبیب
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

کاش مفصل تر بود

حجاب امری امروزی و ساخته و پرداخته دوره معاصر بشر نیست و قدمتی به درازای عمر ادیان ابراهیمی دارد
سیّد جواد
پوشش زن از احکام مشترک میان همه ادیان ابراهیمی (یهودیت، مسیحیت و اسلام) است که هر کدام جداگانه اهمیت و جایگاه آن را مورد تأکید قرار داده‌اند؛ تنها تفاوت در حدود حجاب و گاه فلسفه آن می‌باشد. در آیین یهود، بر استفاده از پوشش سراسری برای اندام و پوشش سر تأکید شده است؛ البته در مورد دختران مجرد، موی سر به شرط سادگی می‌تواند مشخص باشد. به عبارت دیگر در یهودیت، رعایت حجاب متلازم با تأهل است؛ حال آن که در آیین مسیحیت، تجرد مقدس شمرده می‌شود، لذا رعایت پوشش کامل و پرهیز از آرایش و جلوه‌گری برای از بین بردن زمینه تحریک در جامعه، به صورت شدیدتری دنبال شده است؛ چرا که رهبانیت و ترک لذایذ دنیوی از اصول این دین بوده و فلسفه پوشش هم به همین امر برمی‌گردد. در اسلام رعایت حجاب به منظور حفظ پاکی و قداست زن و اجتماع مورد توجه خاص قرار گرفته و حدود آن با توجه به آیات و روایات، پوشاندن همه بدن به جز وجه و کفین معرفی شده است
سیّد جواد
اهمیت رعایت عفاف در مهم‌ترین دستورات خداوند به حضرت موسی "علیه السلام" در کوه طور که "ده فرمان" نامیده می‌شود با این عبارات بیان شده است. فرمان هفتم: زنا مکن فرمان دهم: و بر زن همسایه‌ات طمع نورز و... (تورات، سفرتثنیه: ۷.۵ و ۱۰؛ سفر خروج: ۱۴.۲۰ و ۱۷)
سیّد جواد

حجم

۱۳۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۱۳۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان