معرفی و دانلود کتاب کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت)

کتاب کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت)

۴.۴ امتیاز(از ۸ رأی)
مجتبی بیرامی

معرفی کتاب کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت)

کتاب «کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش» برای معلمان، روانشناسان و مشاوران مدرسه، والدین و دیگر بزرگسالانی که با کودکان و نوجوانان سرو کار دارند، نوشته شده است. این کتاب به مرور مفاهیم اصلی چهل نظریه‌ی روانشناسی تربیتی به صورت خالص و مفید پرداخته و سپس کاربردهای هر یک از نظریه‌ها توضیح داده شده است. کتاب قصد دارد به بزرگسالان نشان دهد که چگونه به صورت علمی و منطقی به آموزش-پرورش یا تربیت بپردازند. در این کتاب سعی شده است با ارائه نظریه‌های مختلف در مورد طبیعت کودکان و نوجوانان، یادگیری، مراحل و جنبه‌های مختلف رشد و پرداختن به کاربست هر یک از آنها و به تبع آن افزایش دانش و مهارت خوانندگان، گامی روبه جلو در خصوص روانشناختی کردن آموزش – پرورش برداشته شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکاربرد نظریه‌های روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت)
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش
نویسندهمجتبی بیرامی
انتشاراتانتشارات ماهواره
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۶/۰۴
فرمت کتابPDF

کیومرث
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

کتاب درباره ی نظریات روانشناسی است و سعی دارد آن ها را بهآموزش ربط دهد. در مواردی این نظریه ها در امر آموزش یا بسیار سطحی تحلیل شده اند یا بسیار نامرتبط به آموزش و تربیت هستند، به گونه ای...بیشتر

نور
۱۴۰۵/۰۲/۰۸

به شدت خوب و کاربردی . من معلمم و انقدر این کتاب برای من مفید بود که خداروشکر میکنم پیدا کردمش. حتما بخونید . قابل فهم . خلاصه . مفید

پروا
۱۴۰۲/۱۲/۱۰