کتاب دیدار جان
خواندن نظراتمعرفی کتاب دیدار جان
«دیدار جان» نوشته فاطمه وفایی زاده، روایتهایی از زندگی شهید مهدی بخشی؛ معاون گردان مالک اشتر ۲۷ محمد رسول الله (ص) از زبان خانواده، دوستان، همرزمان و نزدیکان او است.
این اثر یکی از کتابهای مجموعه «بیستوهفتیها» است که در قالب «زندگینامهی داستانی» و به دور از جنس ادبیات آثار مستند، با بیانی روان و صمیمی به روایت زندگی مسئولین واحد، فرمانده گردانها و فرمانده گروهانهای شهیدِ لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) میپردازد.
«اواخر تابستان ۶۳ بود که آمدیم اردوگاه بستان برای آماده سازی عملیات بعدی. این جا اردوگاهی بود که با موقعیت و جغرافیای منطقه ای که قرار بود عملیات شود، شباهت داشت تا نیروها با منطقه ی عملیاتی آشنا شوند. قرار بود عملیاتی داشته باشیم که از آب عبور کنیم و برویم توی خشکی. رودخانه ی نیسان نزدیک بستان بود، برای همین رفتیم بستان چادر زدیم تا هم بچه هایی که شنا بلد نیستند، یاد بگیرند و هم عبور از آب را تمرین کنیم. البته آن روزها دقیقاً نمی گفتند کجا قرار است عملیات کنیم. اما به مسئول گروهان ها گفته بودند با قایق از این آب عبور کنیم، برسیم به خشکی و تازه باید بزنیم به دشمن. خشکی را پاک سازی کنیم و تا جایی که می توانیم ادامه دهیم.»
آسیاب های بیروت
توفیق یوسف عواد